De 6 belangrijkste reisaccessoires voor je iPhone

Volledige gids kopen voor € 10

De 6 belangrijkste reisaccessoires voor je iPhone

3 juni 2021 in Reisinfo0 reacties

Lekker weg dromen en denken aan je toekomstige vakantieplannen is heerlijk. Lekker urenlang aan het strand liggen of juist een doortocht maken door de bergen. We zijn allemaal weer toe aan vakantie en de mogelijkheid lijkt steeds dichterbij te komen. Bij onze buren in Nederland is recent een test vakantie naar Rhodos goed verlopen en zijn alle 188 deelnemers met een negatief CORONA testresultaat teruggekeerd.

En dat goede nieuws maakt veel mogelijk! We weten bijna zeker dat alle 188 deelnemers een smartphone bij zich hadden, want die is natuurlijk onmisbaar in deze tijd. Het is niet alleen lekker om op vakantie te gaan, je kunt je reis nog veel gemakkelijker maken door diverse reisaccessoires te kopen. Wij vertellen je in dit artikel daarom ook graag meer over een paar reisaccessoires voor je iPhone die jouw reis zullen verbeteren.

Inhoud artikel

  1. Apple AirPods

Als je op reis bent, of dit nu in het vliegtuig, auto, bus of trein is duik je het liefst in je eigen wereldje tot je op je bestemming bent aangekomen. Dit kan perfect met een koptelefoon met noise canceling. Als we het dan hebben over accessoires voor je iPhone dan zijn de AirPods Pro de ideale aankoop. De geluidskwaliteit die je hebt is goed, de noise canceling is de beste kwaliteit die de in-ear oortjes je kunnen bieden en het neemt ook nog eens nauwelijks ruimte in beslag! Ze zijn wat prijzig, maar dan heb je ook wat.

  1. Hoesje tegen water en zand

Een telefoonhoesje hebben we tegenwoordig allemaal, maar een echte robuust hoesje wat je bescherming geeft tegen water en zand is zeker geen overbodige luxe tijdens een strandvakantie. De nieuwere iPhones zoals de iPhone 12 of iPhone 11 zijn zeker waterbestendig, maar tot een zekere diepte of tijdsduur en ook Apple heeft liever dat je het zwemmen of douchen met je iPhone vermijdt. Want waterschade valt niet onder de garantie en zo ben je nog verder van huis.

  1. Fotolens

We hadden het net als eventjes over de iPhone 11. Deze komt uiteraard met een ultragroothoeklens, maar als je een refurbished iPhone 8 hebt bijvoorbeeld dan kun je dit nabootsen door een fotolens te kopen. Deze hulplenzen schijf je gemakkelijk over de bestaande camera van de iPhone om zo een heel ander effect te creëren voor je foto. Er zijn verschillende type lenzen beschikbaar en hoe goedkoper ze zijn, hoe slechter de kwaliteit. Kijk dus goed uit met wat je koopt, anders heb je eerder een gimmick dan fatsoenlijke fotografietool in handen. En met de kwaliteit die de iPhone al biedt zou dat zonde zijn.

TIP: Wil jij ook mooiere foto's maken met je smartphone? Lees zeker onze blog met tips hoe mooiere smartphone foto's maken.

  1. Statief voor je iPhone

Naast een fotolens kan ook een goed statief de kwaliteit van je foto’s ontzettend verbeteren. Een statief biedt een stevige oppervlakte vergeleken met je handen, die willen nog wel eens trillen en dat gaat ten kosten van je kwaliteit. Afhankelijk van het type statief waar je aan denkt, kan het best wel wat ruimte in beslag nemen. Gelukkig zijn er kleine statieven beschikbaar waarvan de poten ook flexibel te bewegen zijn. Zo bespaar je ruimte in je koffer en heb je een extra hulpstuk om prachtige vakantie foto’s te maken.

  1. Remote shutter

Als laatste foto accessoire vinden wij het heel handig om te een remote shutter in ons bezit te hebben. Een remote shutter zorgt ervoor dat je niet meer hoeft te werken met nare timers. Deze kun je heel gemakkelijk met bluetooth verbinden aan je telefoon en hoef je alleen maar nog maar op het knopje te drukken en voilà, de foto is gemaakt. Super handig als je een foto wilt maken van jou en de omgeving en je niet telkens heen en weer wilt lopen.

  1. Powerbank

In het gemak van je eigen huis heb je altijd wel toegang tot een stopcontact om je iPhone mee op te laden. Maar als je op vakantie bent dan zul je creatief om moeten gaan met het feit dat je niet overal je telefoon kunt opladen. Als je een boottocht maakt of er zelf even tussen uit gaat, je wilt niet dat je iPhone op het verkeerde moment uitvalt. Daarom adviseren wij om een powerbank mee te nemen. Een powerbank kun je zien als een tweede batterij. Door de accu die hierin zit kun je ervoor zorgen dat je iPhone minimaal nog een keer van 0 naar 100% opgeladen kan worden.

Is je batterij ondertussen der mate slecht dat je batterij al halverwege de dag opgeladen moet worden? Dan adviseren we ook om te kijken naar een nieuwe iPhone. Dit hoeft absoluut niet duur te zijn. Zo kun je ervoor kiezen om een refurbished iPhone te kopen. Bij een aanbieder als refurbished.be bespaar je al snel tot 60% op de aankoop van een iPhone. Deze iPhones worden uitvoerig gecontroleerd door experts en bieden ook nog eens 3 jaar garantie op het complete assortiment. Dit laat zien dat een partij als refurbished.be vertrouwen heeft in haar producten en zo ben je ook verzekerd van een veilige aankoop.

  1. Extra: Maak mooiere foto's met onze smartphone gids

Wil jij ook originele foto's maken met je smartphone? Download onze smartphone fotografie gids.
75 tips om de beste foto's te maken met je telefoon. Een overzicht van de beste foto Apps, inspiratie, instellingen, nabewerken en backups maken, ... het staat allemaal in deze handige gids.

Smartphone fotografie

Gratis Smartphonegids fotografie downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?