Reacties op Autovakantie Normandië? Onze tips + hoe met de auto naar Normandië?"

11 ervaringen

- 26 februari 2024 - Marlies

Mooie reisgids, staan leuke tips in.

- 14 augustus 2023 - sidney

het was duidelijk omschreven konden alles goed vinden

- 6 juni 2023 - Ingrid van Dee

Een hele nuttige gids met zoveel moois te ontdekken, dat we ons erg verheugen op de autovakantie die we gaan maken. De plaatsen waar we naar toe willen uitgeprint met de highlights, dus we kunnen haast niet wachten. Kan dit iedereen aanraden alvast op een goede voorbereiding van de reis.

- 9 mei 2023 - FREDDY JACOBS

Het lijkt me wel interessant. Ik ben me nu nog maar aan het informeren bij de bedoeling half juni een uitstap van een paar dagen naar de tuinen van Monet te gaan en aansluitend even kennis te maken met de streek.

- 28 april 2022 - arnold paap

volledig en goede informatie

- 18 april 2022 - Eric Vandendael

Zeer nuttige tips , om een korte vakantie aldaar voor te bereiden.

- 29 juli 2021 - edouard rogiers

Heel goeie tips. We waren te kort in Normandie en de afstanden zijn er groter dan in Vlaanderen. Dus konden enkel een beperkt aantal tips benutten. Doen we nog later in het jaar.

- 13 augustus 2020 - DEVLOO DANNY

Vorige week verbleven we in Normandië in de buurt van Trouville. De reisgids was een welgekomen aanvulling om ons verblijf te optimaliseren en nieuwe dingen te ontdekken.

- 6 augustus 2020 - Martine hermzns

Zeer handige, duidelijke , overzichtelijke reisgids . We hebben hiermee heel gemakkelijk en snel onze roadtrip door Normandië kunnen plannen en opmaken. Een aanrader om deze gids te gebruiken !

- 23 juli 2020 - Trees vermont

Altijd heel nieuwsgierig naar al jullie nieuwe ontdekkingen. Kijken er naar uit om in september er naartoe te kunnen gaan. 👍❤️🦋

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?