Waar overnachten in Noord-Spanje 2024? 10 x hotels, B&B's en pensions van goedkoop tot luxe

Koop de volledige reisgids voor € 10

Waar overnachten in Noord-Spanje 2024? 10 x hotels, B&B's en pensions van goedkoop tot luxe

13 december 2022 in Noord-Spanje0 reacties

Tijdens je bezoek in Noord-Spanje heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Noord-Spanje.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Zenit Convento San Martin

Zenit Convento San Martin is gelegen in het hart van San Sébastian. Je kunt er volledig tot rust komen in het buitenzwembad, op het terras en genieten van het heerlijke Spaanse eten in het restaurant. Het hotel is gevestigd in een oud klooster dat gebouwd werd in 1887, waardoor er nog heel wat authentieke elementen in het interieur aanwezig zijn. Ook de kamers zijn prachtig ingericht en van alles voorzien. Je verblijft er bovendien vlakbij verschillende stranden waar je kan surfen of relaxen. Meer info en boeken.

  1. Pamplona Catedral Hotel

Op wandelafstand van de Kathedraal van Pamplona vind je het Pamplona Cathedral Hotel. Overnachten doe je er in modieuze en moderne kamers. Het hotel ligt aan de rand van het historische centrum van de stad. Van hieruit kan je via middeleeuwse steegjes gemakkelijk het Plaza Del Castillo, de Citadel en verschillende parken bezoeken. In het restaurant zelf is er een gezellige lounge, bar en restaurant waar je kan genieten van verschillende hapjes en drankjes. Meer info en boeken.

  1. Logroño Centro, Una Casa con Vistas

Logroño Centro, Una Casa con Vistas is een modern ingericht appartement in Logroño geschikt voor 4 gasten. Er zijn 2 slaapkamers, een badkamer en een volledig uitgeruste keuken. Elke ochtend wordt er een Amerikaans ontbijt geserveerd.

Het appartement is gelegen in een rustige buurt vlak buiten het historisch centrum van de stad. Hierdoor kan je er ook genieten van de natuur en een mooi uitzicht. Belangrijke bezienswaardigheden in de buurt van het appartement zijn het stadhuis van Logroño, de Saline Spa en het La Rioja Museum. Meer info en boeken.

  1. Parador de Turismo de León

Parador de Turismo de León is een vijfsterrenhotel en dé locatie bij uitstek voor een originele overnachting. Het hotel is gevestigd in het 16e-eeuwse San Marcos-klooster in León. Het interieur heeft heel wat authentieke elementen, wandtapijten en antiek meubilair. In het restaurant kunnen de gasten proeven van traditionele gerechten en regionale wijnen. Het centrum van de stad met het bekende het Palacio de los Guzmanes ligt op wandelafstand. Meer info en boeken.

  1. Via Aetcal Hotel & Wellness

Bij Via Aetcal Hotel & Wellness kan je genieten van relaxerende overnachtingen, tegen een redelijke prijs. Het hotel is gelegen in Santiago de Compostella, vlakbij het pelgrimsmuseum, Plaza de la Quintana en het klooster van San Pelayo. Je verblijft er in gerenoveerde kamers die gevestigd zijn in een oud stenen gebouw. Een prachtige setting dus! In het hotel kan je gebruik maken van de wellness om volledig tot rust te komen. Meer info en boeken.

  1. Duplex Camino de Santiago II en Rua Real

In dit charmante appartement kan je verblijven met 4 personen. Het appartement met hedendaags interieur vind je 2 slaapkamers, een gerenoveerde badkamer, en een keuken. Je overnacht er in de Spaanse Ponteverdra waar je naast wandelingen aan het water ook kan genieten van verschillende historische gebouwen. In de buurt van het appartement zijn er verschillende restaurants en bars waar je terecht kan om lekker te dineren. Meer info en boeken.

  1. Occidental Vigo

Hotel Occidental Vigo beschikt over verschillende kamers met een prachtig uitzicht over het estuarium Ria de Vigo. Het zijn zeer moderne kamers en wie wil kan in het hotel ook gebruik maken van de fitness. Het hotel ligt vlakbij het treinstation en verschillende bus- en tramstations waardoor het zeer makkelijk bereikbaar is. Bovendien heeft het hotel een ideale ligging, op loopafstand van een aantal belangrijke bezienswaardigheden zoals het Museum voor Hedendaagse Kunst en het Castelo do Castro. Meer info en boeken.

  1. Suite 1907 Oviedo

Genieten van een drankje in een jacuzzi met geweldig uitzicht? Wanneer je een suite boekt bij Suite 1907 Oviedo kan dat! In het gebouw zijn er verschillende lofts die plaats bieden aan groepen van maximaal 4 personen. Elke kamer is modieus ingericht en beschikt over een eigen badkamer en keuken.

Na een stevige wandeling in het centrum van de stad kan je ontspannen op het dakterras waar je naast het fantastische uitzicht ook kan genieten van een verwarmde jacuzzi. Het gebouw is bovendien gelegen in het centrum van Oviedo, wat het de ideale uitvalsbasis maakt voor een citytrip. Meer info en boeken.

  1. Hotel Chiqui (Santander)

Vlakbij het strand van El Sardinero vind je Hotel Chiqui. Je kan er een verfrissende duik nemen in het overloopzwembad dat een prachtig uitzicht biedt op de Cantabrische zee. Na een lange dag kan je bovendien genieten van een verrukkelijke maaltijd in het panorama restaurant.

Het hotel beschikt ook over een charmante pianobar. De kamers zijn modern ingericht en goed uitgerust. Het hotel ligt vlakbij een golfbaan, en ook de veerhaven van Santander en het Matalenas Park zijn van hieruit makkelijk te bereiken. Meer info en boeken.

  1. Optimi Rooms Bilbao

Wie er altijd al van droomde om te overnachten in een futuristische capsule is bij Optimi Rooms Bilbao aan het juiste adres! De hostel is uniek dankzij zijn felwitte interieur met verschillende geometrische vormen. Je overnacht er tegen een goedkope prijs in een kamer die eruit ziet als een capsule op een ruimteschip.

Elke kamer heeft een televisie en wifi en gasten kunnen gebruik maken van de moderne gemeenschappelijke badkamer. Je verblijft er bovendien op een geweldige locatie vlakbij een metrostation en op loopafstand van de belangrijkste bezienswaardigheden. Meer info en boeken.

  1. Wil je niets missen tijdens je vakantie in Noord-Spanje?

Herkenbaar: Bij je bezoek aan dit prachtige stukje Spanje wil je zeker zijn dat je niets mist tijdens je bezoek? Koop onze volledige reisgids Noord-Spanje met een uitgewerkte autoroute, 2 stadswandelingen, tips + verborgen pareltjes. Eerst uitproberen? Download alvast je gratis preview reisgids Noord-Spanje om in de stemming te komen en ga op pad!

Noord-Spanje

Gratis reisgids Noord-Spanje downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?