Waar overnachten in Tilburg? 10 x van goedkoop tot luxe (update 2024) - Hotels + B&B's

Koop de volledige reisgids voor € 10

Waar overnachten in Tilburg? 10 x van goedkoop tot luxe (update 2024) - Hotels + B&B's

28 mei 2021 in Noord-Brabant0 reacties

Tijdens je bezoek aan het bruisende Tilburg heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Tilburg!

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. ROOTS Tiny House in Tilburg

Dit gezellige tiny house is ideaal als je graag de stad wilt verkennen en wat meer op je eigen benen wilt staan. In dit tiny house vind je een eigen keuken (altijd fijn als je liever zelf kookt op vakantie), een badkamer met douche, WIFI, verwarming (die is vastgemaakt aan het plafond! Als je weinig plaats hebt, moet je natuurlijk wel inventief zijn) en krijg je allerlei leuke bonnen om de stad te gaan ontdekken. Ook is er een gratis parking. Dit tiny house ligt vlakbij het station en is een ideale uitvalsbasis voor een dagje Tilburg. Meer info en boeken!

  1. City Hotel Tilburg

Tegenover het gezellige stadsplein met fonteinen en terrasjes ligt het driesterrenhotel City Hotel Tilburg. De belangrijkste winkelstraat, de Heuvelstraat, begint hier (ideale ligging dus)! Het hotel is een aanrader wanneer je comfortabel wilt overnachten, maar niet de hele dag in je hotel wilt vertoeven. De kamers zijn mooi ingericht en voorzien van een bad, comfortabele bedden en een flatscreen-tv. De meeste kamers kijken uit op het plein De Heuvel. Meer info en boeken.

  1. Mercure Hotel Tilburg

Een modern viersterrenhotel in de binnenstad voorzien van alle gemakken? Dan moet je in het Mercure Hotel Tilburg zijn! Je kan na een vermoeiende dag ook gebruikmaken van de wellnessruimte CitySauna! Wil je de omgeving verkennen? Op slechts 850 meter afstand is het treinstation van Tilburg gevestigd! Meer info en boeken.

  1. Museumhuisje 013

In Museumhuisje 013 kan je ook logeren: dit pittoreske kleine huisje ligt in het centrum van Tilburg en is een ideale uitvalsbasis als je Tilburg wilt gaan verkennen. Het huisje is nog een van weinige originele wevershuisjes van Tilburg. De voorkant van de woonkamer werd standaard ingenomen door het weefgetouw. Dit huisje heeft 2 slaapkamers, een flatscreen-tv en een volledig uitgerust keukentje. Heb je altijd al eens in een hot tub willen zitten? Boek dan zeker dit huisje!

  1. Van der Valk Hotel Tilburg

Ook de royale kamers van het Van der Valk Hotel Tilburg zullen je zeker bekoren. Alle kamers zijn modern ingericht en hebben een eigen badkamer met bad, en sommige kamers zijn ook voorzien van een balkon. Wil je graag even ontspannen? Dan kan je je terugtrekken in het wellnesscentrum, de skybar of op het dakterras. 's Ochtends word je verwend met een heerlijk ontbijtbuffet! Meer info en boeken.

  1. Auberge Du Bonheur

Auberge Du Bonheur ligt midden in het bos De Oude Warande, aan de rand van Tilburg. Een prachtige omgeving waar je mooie wandelingen kan maken. Verblijf in een van de unieke kamers met sfeervol interieur die een rustieke sfeer uitstralen. 's Ochtends wordt er een smakelijk ontbijt verzorgd om de dag goed te beginnen. Verder kan je terecht in het bekende restaurant van Auberge Du Bonheur waar je kan genieten van gerechten bereid met producten uit de regio. Meer info en boeken.

  1. Onderwijshotel De Rooi Pannen Tilburg

Ooit al eens in een oud klooster willen overnachten? Dat kan in het Onderwijshotel De Rooi Pannen Tilburg. Een uniek concept! Onder leiding van verschillende praktijkdocenten brengen de studenten hun kennis en ervaring hier in de praktijk. De kamers zijn prachtig gerenoveerd met behoud van de authentieke elementen. Je boekt in dit bijzondere hotel al een kamer vanaf € 55,00. In de ochtend staat je een uitgebreid ontbijtbuffet op te wachten. Meer info en boeken.

  1. Bed and breakfast 013

Bed and Breakfast 013 is een gastvrij, luxe en vooral comfortabel bed and breakfast in hartje Tilburg. Met het centrum op wandelafstand geniet je van al het moois dat de stad te bieden heeft. De bed and breakfast biedt moderne kamers voorzien van alle comfort. De inrichting is eigentijds en warm met aandacht voor afwerking en details. Door de rust, de ruimte en de groene omgeving zou je haast vergeten dat je in het centrum van Tilburg bent. Meer info en boeken.

  1. Herberg, Het Wapen van Tilburg

Een andere gezellige accommodatie dat we kunnen aanraden is ongetwijfeld Herberg, Het Wapen van Tilburg! Het Wapen van Tilburg is het oudste hotel van Tilburg en biedt moderne accommodatie aan. Na een boeiende dag in Tilburg kan je genieten van de huisbereide gerechten met verse ingrediënten en producten. Meer info en boeken.

  1. Stadsvilla Tilburg Anna Paulowna

Verdeeld over een ruime 85m2 vind je het comfort van Anna Paulowna, een modern, ruim appartement met twee aparte slaapkamers in het hartje van Tilburg. De luxe badkamer ensuite met inloop regendouche en vrijstaand bad zorgt voor pure ontspanning. Net als de comfortabele Queen-size bedden trouwens.

Stadsvilla Tilburg is een volledig gerenoveerd rijksmonument uit 1870. En dat merk je. De glas-in-lood ramen, indrukwekkend hoge plafonds en houten visgraat vloeren. En niet te vergeten het stadstuintje met een prachtige, monumentale walnotenboom. . Meer info en boeken.

  1. Mis niets met onze reisgids Noord-Brabant

Herkenbaar: Bij je bezoek aan Nederland wil je zeker zijn dat je niets mist tijdens je bezoek? Koop onze volledige reisgids Noord-Brabant met een uitgewerkte autoroute, 5 stadswandelingen, 2 fietsroutes, tips + verborgen pareltjes. Eerst uitproberen? Download alvast je gratis preview reisgids om in de stemming te komen en ga op pad!

Noord-Brabant

Gratis reisgids Noord-Brabant downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?