15 x jeugdherbergen in New York + hostels en budget hotels in NYC

Volledige reisgids kopen voor € 7,5

15 x jeugdherbergen in New York + hostels en budget hotels in NYC

10 mei 2022 in New York0 reacties

Graag wat minder geld uitgeven voor je overnachting in het bruisende New York? Wij maakten alvast een lijstje van 15 jeugdherbergen, hostels en budget hotels waar het prijskaartje wat lager ligt.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. HI NYC Hostel

Het HI NYC Hostel bevindt zich in Manhatten, New York en is zeer populair bij backpackers en budgetreizigers. Het hostel ligt in een hippe buurt op slechts 10 minuten rijden van Times Square, wat een must-visit is tijdens je verblijf. Je overnacht hier in een slaapzaal vanaf €41/nacht. Meer info en boeken.

  1. Blue Moon Boutique Hostel

Het Blue Moon Boutique Hostel bevindt zich in de Lower East Side van Manhatten, in het hartje van New York. De metrohalte ‘Delancey St & Essex Station’ bevindt zich op 3 minuten wandelen en is je verbinding met de rest van de stad. Een bed in een slaapzaal boek je hier vanaf €65/nacht. Meer info en boeken.

  1. West Side YMCA

Hostel West Side YMCA ligt in Manhatten, New York vlak naast Central Park. Het hostel heeft een eigen binnenzwembad en een fitnessruimte voor wie zich uit wil leven na een dagje stappen in de stad. Een bed in een slaapzaal boek je hier vanaf €90/nacht. Meer info en boeken.

  1. Hostel Vanderbilt YMCA

Hostel Vanderbilt YMCA ligt in Midtown Manhatten in de buurt van heel wat bezienswaardigheden. Zo liggen de Empire State Building, Times Square en Saint Patrick’s Cathedral op amper 20 minuten wandelen. Het hostel heeft naast de slaapzalen ook enkele privékamers met gedeelde badkamer.

Je overnacht hier vanaf €97/nacht. Meer info en boeken.

  1. Chelsea Cabins

Chelsea Cabins is een hostel in het Chelsea District van Manhatten en ligt 1 kilometer van The Empire State Building. Dit hostel is ideaal voor backpackers en alleenreizigers, want er zijn enkel eenpersoonskamers met een gedeelde badkamer. Je overnacht hier vanaf €97/nacht, inclusief ontbijt. Meer info en boeken.

  1. Central Park West Hostel

Het Central Park West Hostel ligt zoals de naam het doet vermoeden in de Upper West Side van Manhatten naast Central Park. Het budgethostel heeft een gemeenschappelijke keuken en slaapzalen met een gedeelde badkamer. De metrohalte ‘86 St’ ligt op 3 minuten wandelen en is je verbinding met de rest van de stad.

Een bed in een slaapzaal boek je hier al vanaf €56/nacht. Meer info en boeken.

  1. Jazz on the Park Youth Hostel

Het Jazz on the Park Youth Hostel bevindt zich in Manhattan Valley naast Central Park. Het hostel heeft naast de slaapzalen ook enkele privékamers met een gedeelde badkamer. De metrohalte ‘103 St Station’ ligt op 3 minuten wandelen en is je verbinding met de rest van de stad.

Je overnacht hier vanaf €65/nacht. Meer info en boeken.

  1. NY Moore Hostel

Het NY Moore Hostel bevindt zich in Brooklyn, New York en is ideaal voor backpackers en budgetreizigers. Het hostel ligt op 5 minuten wandelen van de metrohalte ‘Morgan Avenue Subway Station’ vanwaar je een rechtstreekse verbinding hebt met Manhatten.

Je overnacht hier in een slaapzaal vanaf €68/nacht. Meer info en boeken.

  1. The Local Hostel NYC

The Local Hostel NYC ligt in Queens, New York op een centrale locatie. Het metrostation ‘Court Square-23 St Station’ ligt op 5 minuten wandelen en brengt je naar alle hoeken van de stad. Het hostel heeft een eigen bar en een terras waar je kunt uitrusten na een dagje stappen in de stad.

Een bed in een slaapzaal boek je hier vanaf €64/nacht. Meer info en boeken.

  1. Pod 51 Hotel

Het Pod 51 Hotel is een driesterrenhotel en ligt in Midtown East, Manhatten en heeft een eigen rooftop-terras. Het budgethotel ligt op 1 km van het Rockefeller Center en de Radio City Music Hall. De prijzen in dit hotel liggen iets lager, maar het comfort is wel voldoende.

Een kamer boek je hier vanaf €85/nacht. Meer info en boeken.

  1. Broadway Hotel & Hostel

Het Broadway Hotel & Hostel ligt in de wijk Bloomingdale in het hartje van Manhatten. Riverside Park en Central Park liggen op 10 minuten wandelen en zijn zeker een bezoekje waard tijdens je verblijf in New York. Deze accommodatie heeft naast de slaapzalen ook enkele privékamers met een gedeelde of eigen badkamer.

Een bed in een slaapzaal boek je vanaf €56/nacht. Meer info en boeken.

  1. LeTap Hotel JFK Airport

Het LeTap Hotel near AirTrain JFK Airport ligt in het zuidoosten van Queens in het Jamaicadistrict. De John F. Kennedy luchthaven ligt op 10 minuten rijden, de Airtrain die met heel New York in verbinding staat ligt vlak naast het hotel. Een kamer in dit driesterrenhotel boek je vanaf €66/nacht, inclusief ontbijt. Meer info en boeken.

  1. Carlton Arms Hotel

Het Carlton Arms Hotel ligt in Kips Bay, Manhatten op 500 meter wandelen van Madison Square Park. Het budgethotel heeft privékamers van 1 tot 4 personen met een gedeelde of eigen badkamer. De metrohalte ‘23 Street Subway’ ligt op 5 minuten wandelen en is je rechtstreekse verbinding met de rest van de stad.

Je overnacht hier vanaf €83/nacht. Meer info en boeken.

  1. SoHo 54

SoHo 54 ligt in Manhatten, New York in de hippe wijk SoHo. Het driesterrenhotel ligt in de buurt van heel wat bars en restaurants en heeft de ideale locatie voor je blijf in New York. De kamers zijn ruim en gezellig ingericht en hebben een eigen badkamer. Er is ook een fitnessruimte voorzien in het hotel voor alle gasten.

Je overnacht hier vanaf €118/nacht. Meer info en boeken.

  1. Artel Hotel

Het Artel Hotel ligt in het centrum van Brooklyn in een regio waar je veel local street art kunt opmerken. Het driesterrenhotel heeft naast de privékamers ook enkele slaapzalen met een gedeelde badkamer. Het metrostation ‘Kosciuszko Street Station’ ligt op 5 minuten wandelen en brengt rechtstreeks naar Manhatten.

Je overnacht in dit hotel vanaf €60/nacht. Meer info en boeken.

  1. Mis niets tijdens je bezoek aan New York met onze reisgids

Herkenbaar: Wil je er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je bezoek aan New York City? In de gratis reisgids New York kan je een complete stadswandeling vinden, maar heb je nog meer goesting in New York? Koop dan onze volledige reisgids New York met 6 volledig uitgewerkte wandelingen en heel wat verborgen pareltjes en bekende bezienswaardigheden in de Big Apple.

New York City

Gratis reisgids New York downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?