Waar overnachten in Flevoland? 10 x hotels van goedkoop tot luxe (update 2024)!

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten in Flevoland? 10 x hotels van goedkoop tot luxe (update 2024)!

23 januari 2024 in Nederland0 reacties

Tijdens je bezoek aan Flevoland heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast de leukste hotels en B&B's in Flevoland in een overzicht gezet!

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Hajé Hotel Restaurant de Lepelaar (Lelystad)

Hajé Hotel Restaurant de Lepelaar heeft een unieke ligging en prachtig uitzicht op de omliggende natuurgebieden. Heerlijk genieten is het hier! Het hotel beschikt over een restaurant met een gezellig paviljoen en sfeervolle serres.

Overnachten doe je in waterlodge of hotelkamers. De waterlodges zijn natuurlijk net iets unieker dan de comfortkamers. Deze hebben namelijk een verrassend uitzicht over het prachtige natuurgebied met bos en water. Meer info en boeken.

  1. Hotel Restaurant Grandcafé 't Voorhuys (Emmeloord)

Hotel Restaurant Grandcafé 't Voorhuys biedt ruime, moderne hotelkamers ter beschikking die een warme sfeer uitstralen. In de ochtend geniet je van een royaal ontbijtbuffet en voor de lunch en het diner kan je terecht in het gezellige restaurant. Het sfeervolle restaurant/grandcafé, wordt ook wel eens de Huyskamer van Emmeloord genoemd. Dat heeft men te danken aan de klassieke en warme uitstraling, maar dan helemaal van deze tijd. Meer info en boeken.

  1. Hotel Waanders (Staphorst)

Het 3-sterrenhotel Waanders gelegen in Staphorst. Hier kan je heerlijk ontspannen in een comfortkamer die voorzien is van alle luxe. Neem na een vermoeiende dag een heerlijk badje en geniet van bijzonder lekkere maaltijden met streekproducten en voornamelijk biologische ingrediënten, in het uitstekende restaurant. Meer info en boeken.

  1. De Dames Van De Jonge Hotel Restaurant (Gierthoorn)

De Dames Van De Jonge Hotel Restaurant is een aangenaam verblijf in een rustige omgeving aan het water in Giethoorn. Dit hotel heeft een ideale ligging dichtbij het nationale park Weerribben Wieden. Deze accommodatie verhuurt zelf boten zodat je tijdens je bezoek aan het charmante Giethoorn op verkenning kan op het merengebied. De klassieke kamers hebben alle comfort dat je maar kan wensen en na een drukke dag kan je lekker ontspannen in de huiselijke serre. Meer info en boeken.

  1. B&B Amsterdam Area Residence Oosterwold (Almere)

Liever overnachten in een gezellig Bed & Breakfast? Dan raden we je B&B Amsterdam Area Residence Oosterwold aan! Vanuit de aangename slaapkamer heb je dankzij de openslaande deur direct toegang naar de omliggende tuin waar je kan genieten in een prachtige, moderne hot tub en sauna (tegen een kleine toeslag). De slaapkamer is voorzien van een modern Kingsize bed met een groot matras inclusief een zachte topper en je kan je Netflix ook aansluiten! Meer info en boeken.

  1. Recreatiepark de Voorst (Kraggenburg)

Liever overnachten op een camping? Dat kan in Kraggenburg! Recreatiepark De Voorst is een veelzijdig recreatiepark met een camping, huurchalets en een luxe lodgepark. Dit park is gelegen in een schitterend natuurgebied. Met het Voorsterbos als voor- en achtertuin is het optimaal onthaasten door te genieten van de rust en ruimte. Hier heb je dan ook tal van watersportactiviteiten. Een top accommodatie én locatie voor het hele gezin! Meer info en boeken.

  1. Apollo Hotel Lelystad City Centre (Lelystad)

Het Apollo Hotel Lelystad City Centre ligt in hartje Lelystad, vlak bij de winkels en restaurants. Proef na een heerlijk nachtje in je comfortabele en gezellige kamer van het luxe ontbijtbuffet. Het buffet biedt onder meer vers brood en delicatessen en het restaurant kijkt uit op het Agoraplein.

's Avonds kan je dan weer kiezen uit 2 restaurants op de begane grond. Het luxe Aziatische restaurant serveert wokspecialiteiten en bij het restaurant Steak van de Keizer staan allerlei soorten gerechten op het menu. Verder is het Apollo Hotel Lelystad City Centre vlakbij het attractiepark Walibi World gelegen en er zijn ook veel fiets-en wandelroutes in het gebied te vinden. Meer info en boeken.

  1. Lodgerie Het Groene Geheim (Almere)

Ontsnappen aan de drukte van de stad Almere? De Lodgerie Het Groene Geheim is rustig gelegen aan de rand van Almere, en is daarmee een ideaal verblijf! De Lodgerie biedt ruime appartementen met elk een veranda en gratis WiFi. Verder is het appartement uitgerust met alles wat je maar kan wensen tijdens je verblijf. Wil je graag de buurt verkennen? Dan kan je hier altijd een fiets huren! Het is hier heerlijk vertoeven met al dat mooi groen om je heen. Meer info en boeken.

  1. Het Anno hotel (Almere)

Ben jij een echte partyanimal? Dan is dit verblijf echt iets voor jou! Het Anno ligt namelijk boven een discotheek in het levendige centrum van Almere tussen winkels en bioscopen! Wat moet je meer hebben? Zo draaien er op vrijdag- en zaterdagavonden verschillende dj's en treden er mensen op met live-acts. Oh ja, wanneer je te moe bent van al het feesten en verkennen kan je overnachten in de moderne kamers, uitgerust met alle comfort die je maar kan wensen. Meer info en boeken.

  1. Van der Valk Hotel Emmeloord (Emmeloord)

Op slechts 20 minuten rijden van het Nationaal Park Weerribben-Wieden, vind je het Van der Valk Hotel Emmeloord! Een viersterrenhotel dat ook zeker de moeite waard is om te verblijven. De ruime moderne kamers zijn elegant en gezellig ingericht en sommige kamers bieden uitzicht op het omliggende landschap! De bar heeft een Engelse stijl en een gezellige inrichting, een open haard en comfortabele banken. Het restaurant serveert heerlijke gerechten en vaste menu's met regionale en soms biologische ingrediënten. Meer info en boeken.

  1. Mis niets tijdens je rondreis door Noord-Nederland met onze reisgids

Herkenbaar: Je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je rondreis door Noord-Nederland? Wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop de reisgids Noord-Nederland met een volledige uitgestippelde rondreis langs alle belangrijke bezienswaardigheden (+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download hier je gratis preview reisgids Noord-Nederland.

Noord-Nederland

Gratis reisgids Noord-Nederland downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?