Waar overnachten in Koblenz 2024? 10 x van goedkoop tot luxe

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten in Koblenz 2024? 10 x van goedkoop tot luxe

15 maart 2024 in Moezel0 reacties

Tijdens je bezoek aan Koblenz heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Koblenz.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Altstadt Hotel & Café Koblenz

Altstadt Hotel & Café Koblenz ligt in het hart van de historische oude binnenstad van Koblenz. Je verblijft in een van de ruime kamers met een moderne inrichting en parketvloeren. 's Ochtends geniet je van een lekker ontbijtje met zuurdesembrood dat vers wordt gebakken zonder gist. Meer info en boeken.

  1. Hotel Brenner

Hotel Brenner is een mooi driesterrenhotel op wandelafstand van het centraal station en de oevers van de Rijn. De ruime kamers hebben een elegante, klassiek stijl en bieden gratis draadloos internet. Iedere ochtend begin je de dag met een heerlijk stevig ontbijt zodat je nadien de historische stad kan verkennen. Je kan de wagen vlakbij parkeren op een besloten terrein. Meer info en boeken.

  1. Vintage meets Moderne

Bij Vintage meets Moderne kan je verschillende appartementen boeken die variëren in grootte. In elk appartement worden moderne elementen gecombineerd met authentieke elementen waardoor je een zeer warm interieur krijgt. Wanneer je er een verblijf boekt beschik je over een eigen zithoek, badkamer en volledig uitgeruste keuken. Het gebouw is gelegen vlakbij de Rijn en vormt dus de ideale uitvalsbasis voor mooie wandelingen langs het water. Meer info en boeken.

  1. Hotel Fährhaus

Wie houdt van luxueuzere overnachtingen kan een kamer boeken in vijfsterrenhotel Fährhaus. Zowel vanuit het restaurant, als het zwembad, als de verschillende kamers geniet je van een fantastisch uitzicht. Gasten kunnen in het hotel ook gebruik maken van een welnesscentrum met sauna, een gezellige terras en een fitness. Het hotel is gelegen aan de Rijn net buiten het centrum van de stad. Meer info en boeken.

  1. Hotel Ariston

Vind je het niet erg om net buiten de stad Koblenz te verblijven? Dan is Hotel Ariston perfect! Je verblijft er in middenin een prachtig natuurgebied aan de Rijn, waardoor je er dus zeer mooie fietstochten en wandelingen kan maken in de omgeving. Bovendien ligt het centrum van de stad Koblenz op minder dan 10 minuten rijden met de auto. Het hotel heeft een prachtig ingericht restaurant waar je kan genieten van verschillende mediterrane gerechten en wijnen. Meer info en boeken.

  1. Contel Hotel

De kamers in het Contel hotel geven dankzij de traditionele houten plafonds en boogstructuren een historische indruk. Elke kamer heeft bovendien een eigen badkamer, wifi en televisie. Wie wil kan in het hotel ontspannen in een van de twee sauna’s of zich uitleven in de fitnessruimte. Het hotel beschikt daarnaast ook over een terras en bar aan het water en een restaurant waar je dagelijks van seizoensgebonden maaltijden kan genieten. Je verblijft er op wandelafstand van het historisch centrum van de stad. Meer info en boeken.

  1. Ferienwohnung Koblenz Altstadt

De appartementen in dit gebouw liggen vlakbij topbezienswaardigheden als het oude kasteel van Koblenz, Forum Confluentes en de Liebfrauenkirche. Ook verschillende restaurants, winkels en cafés liggen niet ver van de accommodatie. Een uitstekende locatie dus! Elk appartement is volledig uitgerust met eigen badkamer en keuken. Dankzij de charmante inrichting en mooie houten vloeren is het er bovendien zeer sfeervol. Meer info en boeken.

  1. Diehls Hotel

Het Diehls Hotel wordt gerund door een zeer vriendelijke familie. Het hotel is gelegen aan de rivier waardoor het een zeer mooi uitzicht biedt. Je kan er volledig tot rust komen in de spa met binnenzwembad. Wie wil kan er ook genieten van massages en gezichtsbehandelingen. Voor hapjes en drankjes kan je terecht in de bar of het restaurant van het hotel. Bij goed weer kan je er ook vertoeven op het terras. Meer info en boeken.

  1. Sander Hotel

Het Sander Hotel biedt modern ingerichte kamers in het centrum van de stad. De kamers zijn voorzien van een eigen badkamer, televisie en airconditioning zodat je kamer aangenaam blijft op warme zomerdagen. Je verblijft er op wandelafstand van het Forum Confluentes en vlakbij andere belangrijke bezienswaardigheden. In het hotel kan je dagelijks genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet, en overdag kan je een drankje drinken in de bar met terras. Meer info en boeken.

  1. Hotel Weinlaube

Net buiten het centrum van de stad, in een rustige buurt, kan je overnachten in Hotel Weinlaube. Het hotel beschikt over een terras met zwembad en een biertuin waar je kan genieten van de prachtige natuur. De kamers zijn modern ingericht en sommige hebben zelfs een balkon van waaruit je kan genieten van een prachtig uitzicht op de groene omgeving en het Rijndal. Het centrum van de stad is makkelijk bereikbaar met de bus of de auto. Meer info en boeken.

  1. Download je gratis reisgids Moezel

Herkenbaar: Je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie in de Moezel? Dan is er goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze reisgids Moezel met meer dan 60 beschreven bezienswaardigheden (+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download je preview reisgids Moezel met een gratis stadswandeling in Trier en Koblenz.

Moezel

Gratis reisgids Moezel downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?