FB

Reacties op Dé 28 x mooiste bezienswaardigheden van Mechelen + hidden spots"

- 29 maart 2020 - Delbecque André

Zeer nuttige en vlot leesbare gids over de stad Mechelen. Hartelijke dank. Na de corona crisis zullen wij ervan profiteren om deze mooie plekjes te gaan bezichtigen.

- 15 maart 2020 - Schelpe Guy

Als voorzitter van de seniorengroep Okra in St.Kruis- Brugge organiseren wij ieder jaar een cultuurreis. Dit jaar is jullie stad Mechelen aan de beurt. Jullie wandelgids doorheen de stad is een prima "werkboek" geworden. Onze mensen krijgen heel wat mogelijkheden voorgeschoteld (zoals boottocht, Bourgondische wandeling, winkelen enz) om jullie mooie stad te ontdekken. Proficiat voor deze uitgave.

- 8 maart 2020 - JR

Een bezoek aan de bierbrouwerij het Anker mag niet overgeslagen worden. De rondleiding is zeer informatief en vol humor en de afsluitende proeverij laat goed het verschil tussen fabrieksbier en speciaal bier ontdekken. Een aanrader

- 8 maart 2020 - Wilma van Esch

Een mooie stadswandeling langs alle bezienswaardigheden. De lengte van de wandeling is prima. Fijn dat deze gratis is te downloaden.

- 6 maart 2020 - Vicky Nijs

Prima wandelroute! We hebben alle leuke plaatsjes ontdekt!

- 5 maart 2020 - Linda

IDEAAL!!! Heel goed plan en mooie beschrijvingen.

- 29 februari 2020 - Jacob Hijl

Prachtige stad, drink eens koffie bij de Keizerin; heelspeciaal!

- 23 februari 2020 - A. de Joode

Mechelen is een bewoond open lucht museum. De gratis verzonden stadswandelgids is zeer duidelijk. We hebben tijdens ons bezoek op 21-2-2020 genoten van alles wat deze prachtige stad te bieden heeft. Klasse!! Met vriendelijke groeten, André en Ellen uit Woudrichem, Nederland

- 18 februari 2020 - Norbert De Kimpe

Uitstekende info waarvoor dank.

- 17 februari 2020 - Verberckt JLF

Zeer gedetailleerde beschrijving en een wandeling die je langs de mooiste plekjes van Mechelen brengt. Een aanrader.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?