Waar overnachten in Madrid? 10 x van goedkoop tot luxe (update 2024) - Hotels + B&B's

Waar overnachten in Madrid? 10 x van goedkoop tot luxe (update 2024) - Hotels + B&B's

16 juli 2021 in Madrid0 reacties

Tijdens je bezoek aan de charmante stad Madrid heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Madrid!

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Preciados

Hotel Preciados bevindt zich in het centrum van Madrid in een gezellige buurt vol bars en restaurants. Het viersterrenhotel is gevestigd in een gerestaureerd gebouw uit de 19e eeuw en ligt op 5 minuten wandelen van de Puerta del Sol. Het luxehotel heeft prachtige kamers met uitzicht op de stad.

Je overnacht hier vanaf €149/nacht. Meer info en boeken.

  1. 7 Islas Hotel

Het 7 Islas Hotel ligt in het centrum van Madrid in een hippe buurt. De metrohalte ‘Gran Vía’ ligt op 2 minuten wandelen van het hotel en is je verbinding met de rest van de stad. Het viersterrenhotel is modern ingericht en heeft een eigen bar en restaurant. Je overnacht hier vanaf €95/nacht. Meer info en boeken.

  1. Dear Hotel Madrid

Het Dear Hotel kijkt uit op het Plaza de España en ligt in het hartje van Madrid. Dit boutiquehotel heeft een eigen ROOF TOP zwembad met een aansluitende lounge en restaurant. Van hieruit heb je het beste uitzicht over de stad. De kamers zijn ruim en gezellig ingericht en maken het totaalplaatje af.

In dit viersterrenhotel overnacht je vanaf €108/nacht. Meer info en boeken.

  1. Vincci The Mint

Hotel Vincci The Mint ligt in het historisch stadscentrum van Madrid en is voorzien van een prachtig terras met uitzicht op de stad. Het viersterrenhotel ligt in de buurt van heel wat bezienswaardigheden. Zo liggen de Puerta del Sol en het Palacio de Cibeles op amper 10 minuten wandelen.

Je overnacht hier vanaf €140/nacht. Meer info en boeken.

  1. Hotel Urban

Hotel Urban is een luxe vijfsterrenhotel in het centrum van Madrid en heeft een eigen buitenzwembad. Op het dak van het immense hotel is er naast het zwembad nog een gezellige bar, waar je kunt genieten van een adembenemend uitzicht. De kamers zijn tiptop in orde en zijn een droom voor wie van veel luxe houdt.

Je overnacht hier vanaf €179/nacht. Meer info en boeken.

  1. Exe Moncloa

Hotel Exe Moncloa ligt naast het Parque del Oeste in het centrum van Madrid. Het viersterrenhotel heeft een buitenzwembad op de bovenste verdieping, vanwaar je een prachtig uitzicht hebt op de stad. De metrohalte ‘Moncloa’ ligt vlak naast het hotel en brengt je naar alle hoeken van de stad.

Een kamer boek je hier vanaf €63/nacht. Meer info en boeken.

  1. Caballero Errante

Hotel Caballero Errante bevindt zich in de wijk Almenara op 5 kilometer van het centrum van Madrid. De metrohalte ‘Valdeacederas’ ligt op 5 minuten wandelen van het hotel en is je verbinding met de rest van de stad. Het charmante driesterrenhotel heeft naast de tweepersoonskamers ook enkele familiekamers.

Je overnacht hier vanaf €50/nacht. Meer info en boeken.

  1. Arizonica Suites

Boek je liever een appartement tijdens je verblijf in Madrid? Neem dan zeker een kijkje bij Arizonica Suites! Deze accommodatie bevindt zich in het centrum van de stad en heeft appartementen van 2 tot 6 personen. Je overnacht hier vanaf €100/nacht. Meer info en boeken.

  1. Hostel The Hat Madrid

Liever wat minder uitgeven tijdens je verblijf in Madrid? Hostel The Hat Madrid ligt in het hartje van de stad en is ideaal voor backpackers en budgetreizigers. Het stijlvolle hostel werd prachtig gerenoveerd en ligt op slechts 2 minuten wandelen van het Plaza Mayor.

Je overnacht hier in een slaapzaal vanaf €21/nacht. Meer info en boeken.

  1. 2060 The Newton Hostel

Een ander hostel in het centrum van Madrid is het 2060 The Newton Hostel. Dit hostel heeft naast de slaapzalen ook enkele privé-en familiekamers. Voor elk wat wils dus! De metrohalte ‘Tirso de Molina ligt op 100 meter wandelen en is je verbinding met de rest van de stad.

Een bed in een slaapzaal boek je hier vanaf €23/nacht. Meer info en boeken.

  1. Download je gratis reisgids en mis niets bij je bezoek aan Madrid

Om ervoor te zorgen dat je niets mist tijdens je bezoek aan de Spaanse hoofdstad, hebben we een mooie stadswandeling in Madrid uitgestippeld die je langs alle belangrijke bezienswaardigheden brengt. Zo hoef je zelf niets meer op te zoeken!

Madrid & Toledo

Gratis reisgids Madrid downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?