Reacties op Dé top 30 x bezienswaardigheden in Madrid? Wat zien & doen bij je bezoek aan Madrid?"

25 ervaringen

- 20 oktober 2023 - Ria Van den Bergh

Overzichtelijke wandeling wel langer dan gezegd maar je kan ze opsplitsen. De meeste kerken zijn toe. De wijk Lavapies is ook de moeite

- 19 oktober 2023 - Greta Fransen

We hebben veel plezier gehad op onze vele wandelingen , alles was duidelijk vermeld . We hebben soms problemen als er een kerk aan te pas komt , daar deze meer in en uitgangen heeft, en dan is het soms even zoeken. Maar we waren zeer tevreden !

- 9 oktober 2023 - Dufour Lieve

Het was TOP !

- 24 augustus 2023 - Maggie

Soms was het niet heel duidelijk welke weg te volgen, misschien beter straatnamen vermelden dan kan men in geval van misverstanden nog steeds google maps gebruiken.

- 2 juni 2023 - inge

Top gids over Madrid en Toledo over alle bekende maar ook minder bekende plaatsen. Niet te missen citytrip, je waant je zo in het verleden en je ervaart de geschiedenis, kunst en architectuur in al zijn schoonheid. In Toledo zeker eens naar de Parador rijden met de taxi om het zicht op de ondergaande zon op de stad Toledo te bewonderen.

- 22 mei 2023 - Justin Claes

Ik ben uiterst tevreden dat ik deze gids heb kunnen downloaden. Heeft me zeer geholpen. Soms is het wel moeilijk de weg te vinden, maar je kan het moeilijk anders aangeven. Ook waren heel wat kerken gesloten.

- 12 april 2023 - Wim van den Berg

Een overzichtelijk en goed gedocumenteerde informatie. De beschrijvingen van de bezienswaardigheden nodigen uit tot een nadere kennismaking.

- 14 maart 2023 - DE SMET N

handig, overzichtelijk en voldoende uitgebreid

- 18 oktober 2022 - Van der Borght Marleen

Heel goed tips voor onze citytrip Madrid

- 11 september 2022 - Nicole

Ook deze reisgids is heel handig en duidelijk

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?