Waar overnachten in Zagreb 2024? 10 x van goedkoop tot luxe

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten in Zagreb 2024? 10 x van goedkoop tot luxe

31 maart 2022 in Kroatië0 reacties

Tijdens je bezoek aan Zagreb heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Zagreb.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Mint Boutique Studio Apartments II

Mint Boutique Studio Apartments II biedt moderne studio-appartementen in boetiekstijl met uitzicht op de stad, en op wandelafstand gelegen van topbezienswaardigheden. Na een heerlijke nachtrust tussen de frisse, satijnen lakens kan je een bezoekje brengen aan de lokale antiekmarkt in de nabije omgeving. Meer info en boeken.

  1. Esplanade Zagreb Hotel

Op zoek naar een luxeverblijf? Het 5-sterrenhotel Esplanade Zagreb Hotel is gevestigd in een van de meest prominente gebouwen van de stad en gelegen in hartje Zagreb. Je kan er genieten op het terras van het restaurant van smakelijke gerechten en een heerlijke cocktail. De art-nouveau kamers hebben een unieke karakteristieke stijl met een marmeren badkamer. Verder biedt het hotel ook een fitnesscentrum en een sauna waar je heerlijk kan ontspannen. Meer info en boeken.

  1. Apartment Tkalča

Apartment Tkalča is ideaal gelegen dichtbij de topbezienswaardigheden in het bruisende Zagreb. Het appartement is ruim en modern ingericht. 's Avonds kan je lekker knus bij elkaar kruipen in de gezellige woonkamer en enkele hapjes klaarmaken in de volledig uitgeruste keuken. De volgende dag kan je in de buurt van de accommodatie de kathedraal van Zagreb, het Archeologisch Museum, de Dolac-markt en het Ban Jelacic-plein bezoeken. Meer info en boeken.

  1. Hotel Jägerhorn

Hotel Jägerhorn is ideaal gelegen tussen de belangrijkste voetgangersstraat en de oude binnenstad van Zagreb. Het hotel opende voor het eerst de deuren in 1827 en is het oudste nog bestaande hotel van de stad. Je overnacht in één van de ruime, elegant ingerichte kamers voorzien van alle comfort en luxe. Het ontbijt in dit hotel is van zeer hoge kwaliteit, ideaal om je dag mee te beginnen! Meer info en boeken.

  1. Timeout Heritage Hotel Zagreb

Of verblijf in het Timeout Heritage Hotel Zagreb gelegen in het hart van Zagreb, op een uitstekende locatie. Het hotel beschikt naast modern ingerichte kamers ook over een gezellig dakterras en binnenterras. Iedere ochtend kan je genieten van een continentaal of vegetarisch ontbijt. Meer info en boeken.

  1. B&B Schlosser

Overnacht je liever in een Bed&Breakfast? Dan raden we een verblijf aan in de gezellige B&B Schlosser! De accommodatie is slechts op een steenworp gelegen van het centrum van de stad. De B&B beschikt over een gemeenschappelijke lounge waar je kan genieten van een goed boek of kennis kan maken met andere gasten. De B&B serveert ook dagelijks een heerlijk zelfgemaakt ontbijt. Meer info en boeken.

  1. Admiral Hotel

Admiral Hotel is een viersterrenhotel dat beschikt over moderne kamers en een gezellige bar met zomerterras. Na een dagje in de stad kan je genieten van een lekkere cocktail op het terras. Zin in een avondje plezier? Leef je dan zeker uit in het casino van het hotel. De accommodatie is gelegen in de buurt van het Jarun Meer ideaal voor een wandelingetje langs het water. Meer info en boeken.

  1. Garden Hotel

Op zoek naar een leuk hotel in de stad? Overweeg dan zeker eens Garden Hotel. Er is een privé parking aanwezig zodat je je huurauto makkelijk kwijt kan. Na een vermoeiende dag in de stad kan je even tot rust komen in het wellnesscentrum vooraleer je terug trekt in je modern ingerichte kamer. En zoals je kan zien op onderstaande foto's, is het een modern en kraaknet hotel met een ideale ligging! Meer info en boeken.

  1. White Rooms Arena Zagreb

Overnacht je liever buiten het centrum zodat je geen last hebt van de drukte? White rooms Arena Zagreb ligt op 40 minuten met de tram verwijderd van de stadskern. Het appartement, zoals de naam al doet vermoeden, is volledig wit gekleurd en de kamers zijn uitgerust met volledig nieuw en modern meubilair. In de buurt van de accommodatie is het winkelcentrum Arena Zagreb gelegen. Meer info en boeken.

  1. 3on7 Apartments

Een ander appartement dat we kunnen aanraden is het gezellige 3on7 Apartments. De flats hebben een huiselijke sfeer en beschikken over een gezellige woonkamer, een volledig uitgeruste keuken en ruime slaapkamers zodat je een aangenaam verblijf ervaart. In de zomer is het ideaal om in de buurt te gaan fietsen door de prachtige straten en in de winter is het in de streek heel leuk om te skiën. Meer info en boeken.

  1. Wil jij ook niets missen tijdens je vakantie in Kroatië?

Herkenbaar: Je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie in Kroatië? Goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze reisgids Kroatië met een volledige uitgestippelde rondreis van Kroatië, en meer dan 155 beschreven bezienswaardigheden (+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download je gratis reisgids Kroatië.

Kroatië

Gratis reisgids Kroatië downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?