De 5 mooiste Hotels en B&B's in Bol (eiland Brač)? Waar verblijven (update 2023)?

Volledige reisgids kopen voor € 10

De 5 mooiste Hotels en B&B's in Bol (eiland Brač)? Waar verblijven (update 2023)?

8 maart 2021 in Kroatië0 reacties

De historische stad Bol is de oudste op het eiland Brač. Tijdens je bezichtiging van deze traditionele plek, heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast de mooiste hotels en b&b's in in een overzicht gezet!

Inhoud artikel

  1. Boutique Hotel Bol

Boutique Hotel Bol is de perfecte uitvalsbasis voor strandwandelingen! Het hotel ligt op 5 minuten lopen van de kustpromenade en het beroemde strand Zlatni Rat bevindt zich op 1,5 km afstand.

Als je wilt gaan windsurfen of duiken, zal het vriendelijke personeel van de receptie je graag helpen dit te regelen. Plezier gegarandeerd! Meer info en prijzen via deze link.

  1. Hotel Villa Daniela

Hotel Villa Daniela is omgeven door weelderige, groene vegetatie en ligt vlak bij de Adriatische Zee. Er zijn 30 geklimatiseerde kamers waarvan er 16 een terras hebben met prachtig uitzicht.

De accommodatie bevindt zich in het centrum van Bol, zodat je de klassieke stad van binnenuit kan verkennen. Meer info en prijzen via deze link.


  1. Villa Amorena (B&B)

Door de warme ontvangst en de persoonlijke service, voel jij je direct thuis in Villa Amorena. Alle gasten krijgen bij aankomst een verfrissend drankje aangeboden.

Omdat deze moderne accommodatie op een heuvel ligt, kan je profiteren van een goed zicht op het prachtige landschap in de omgeving. In slechts 10 minuten wandel je naar de boulevard van Bol en in 11 minuten naar de Catamaran Terminal. Meer info en prijzen via deze link.

  1. Hotel Kastil

Hotel Kastil maakt deel uit van een barokke vesting, dat voorheen eigendom was van een adellijke familie. Dit vriendelijke en rustige hotel ligt op slechts een steenworp afstand van de zee.

Ver hoef je niet te lopen, want alle recreatieve en culturele bezienswaardigheden van Bol zijn in de directe omgeving van Hotel Kaštil te vinden. Meer info en prijzen via deze link.

  1. Bluesun Hotel Elaphusa

Bluesun Hotel Elaphusa beschikt over het grootste wellness- en fitnesscentrum op het eiland Brac, een tenniscentrum met 26 gravelbanen en een bowlingbaan.

De accommodatie biedt een waterwereld met meerdere zwembaden en een gedeelte waar je kan zonnebaden. Er is een tepidarium met verwarmd water, keramische bedden en een cocktailbar. Verder wordt er gratis amusement voor kinderen georganiseerd. Meer info en prijzen via deze link.

  1. Mis niets tijdens je vakantie in Kroatië met onze reisgids

Herkenbaar: je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie in Kroatië? Dan is er goed nieuws, wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop de reisgids Kroatië met een volledige uitgestippelde rondreis door Kroatië, en meer dan 155 beschreven bezienswaardigheden (+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download je gratis preview reisgids Kroatië.

Kroatië

Gratis reisgids preview Kroatië downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?