Reacties op 20 x bezienswaardigheden Krakau: Citytrip reistips + hidden spots"

14 ervaringen

- 13 februari 2023 - elisabeth

fijne en beknopte gids. de wandelingen zijn handig uit te stippelen mbh de GPS coördinaten. Fijn dat er telkens wat uitleg bijstaat die behapbaar blijft.

- 6 maart 2022 - janssens walter

zeer interessante reisroutes en zeker een aanrader

- 28 maart 2021 - Dorine Nuyttens

Beste Ik vind heel veel informatie ivm Krakau. Top! In deze stad gaan wij logeren. Van daaruit maken we uitstappen naar Auschwitz, de zoutmijnen van Wieliczka,.. Wij proberen zoveel mogelijk te zien in de week dat we in Polen verblijven...als Corona het toelaat natuurlijk. Bedankt, vriendelijke groet. Dorine

- 4 februari 2020 - Katrien De Wulf

heel handige gids, gemakkelijke beschrijving leuke ideeën

- 21 januari 2020 - Lieve

Zg!

- 9 december 2019 - Irene Scherpereel

Zoals gewoonlijk, beste Geert, is dit zeer handig opgesteld : een beknopte beschrijving met links (hip!) en een foto van de items en vooral het stadsplannetje met de nummers erbij - wat wens je nog meer; je loopt niet verloren en je kan het nu opslaan - handig zeker omdat ik deze reis bij jou geboekt heb en me dus moet voorbereiden. Met dank voor het vele werk!

- 3 december 2019 - Marije Jansen

Bij het plannen van een groepsreis voor senioren heb ik dankbaar gebruik gemaakt van de tips. Aan de hand daarvan is een reis gepland in mei 2020..

- 19 november 2019 - wally engels

Geweldige stad.Mooie gebouwen, lekker van eten en drinken.

- 15 oktober 2019 - Lisette van Driest

De hidden lagoon is sinds augustus voor 2 jaar gesloten vanwege een grote renovatie. Zie https://www.se.pl/krakow/zalew-zakrzowek-zostal-zamkniety-na-ponad-dwa-lata-aa-ph58-gQBC-Tq86.html

- 9 augustus 2019 - Johan de Beule

We hebben vandaag wandeling 1 afgewerkt, morgen wandeling 2. Met de citygids heeft men niet teveel papier mee en toch genoeg om een juist uitleg te hebben. Wel gemakkelijk om hem mee te nemen.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?