Waar overnachten in Verona 2024? 10 x van goedkoop tot luxe

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten in Verona 2024? 10 x van goedkoop tot luxe

23 juni 2023 in Italië0 reacties

Tijdens je bezoek aan Verona heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Verona.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Unique Rooms Verona

Unique Rooms is gevestigd in de wijk Borgo Trento in het charmante stadje Verona. De accommodatie is perfect gelegen op wandelafstand van enkele top bezienswaardigheden zoals de Via Mazzini, de Arena van Verona en het Piazza Bra. De kamers beschikken van een eigen vintage stijl en zijn uitgerust met antiek meubilair. Meer info en boeken.

  1. 3 Amici al Castello

3 Amici al Castello is een gezellige B&B met een panoramisch uitzicht waar je onder andere uitkijkt op de Castelvecchio-Brug. Na een heerlijke nachtrust geniet je van een à-la-carteontbijt om nadien de belangrijkste bezienswaardigheden, die op minder dan 15 minuten wandelen liggen, te bezichtigen. Verder zijn er in de buurt van de B&B ook tal van restaurants die traditionele gerechten serveren die je reis nog prettiger maken. Meer info en boeken.

  1. B&B Santo Stefano

Verblijf in hartje Verona in de knus ingerichte B&B Santo Stefano. Deze accommodatie heeft een eindeloos uitzicht op de rivier Adige. De B&B is gevestigd op wandelafstand van de Ponte Pietra, het Piazzale Castel San en het huis van Romeo. Je kan de stad, na een heerlijk Italiaans ontbijtje, te voet of met de fiets verkennen, die je kan huren bij de B&B. Meer info en boeken.

  1. Agriturismo La Perlara

Verblijf je liever in een vakantiehuisje dat helemaal voor jou alleen is? Dan raden we zeker een verblijf aan in het Agriturismo La Perlara! Dit huisje ligt op een fantastische heuvel op enkele kilometers van de stad Verona. Je kan hier genieten in het buitenzwembad en vanop het terras de prachtige zons-op en -ondergang spotten. In de zomer kan je overigens ook genieten van kersen uit de eigen kersenboom. Meer info en boeken.

  1. Opera Relais de Charme

Ook de appartementen van het residentiele Opera Relais de Charme is een aangenaam verblijf. Het appartement is uitgerust met fris meubilair in een uniek design geïnspireerd op beroemde opera's. Iedere ochtend wordt er, mocht je dit willen, een ontbijttas met zoete ontbijtingrediënten klaargemaakt, inclusief croissants, jam en vruchtensappen.

Op een steenworp van het hotel ligt het Balkon van Julia, dat befaamd geworden is door het toneelstuk Romeo & Julia van William Shakespeare. Verder kijkt het gebouw ook uit op de bekende winkelstraat, Viale Mazzini. Meer info en boeken.

  1. Hotel Gabbia D’Oro

Overnachten in een uniek hotel gelegen aan het gezelligste plein van Verona? Hotel Gabbia D’Oro is gelegen in een gebouw dat dateert uit de 18e eeuw. Het hotel heeft een antiek design en de stoffen zijn van luxe materialen gemaakt. Je kan dagelijks genieten van een veelzijdig en uitgebreid ontbijtbuffet. Na een dagje in de stad kan je ook helemaal tot rust komen met een tas koffie in de wintertuin. Voor dit luxueus hotel betaal je wel ietsje meer dan in een ordinair hotel. Meer info en boeken.

  1. Relais Balcone di Giulietta

Relais Balcone di Giulietta is een gezellig boetiekhostel. Dit hotel beschikt over een eigen strakke stijl en bestaat uit kamers met privébubbelbaden en eigen zacht beddengoed. Er bevinden zich tal van trekpleisters in de omgeving van het hostel. Zo ben je direct bij het Ponte Pietra, Piazzale Castel San Pietro en kun je een bezoekje brengen aan het Museum van Castelvecchio. Meer info en boeken.

  1. San Leonardo Suites

San Leonardo Suites is gelegen in de Veneto streek, nabij Ponte Pietra en het Piazzale Castel San Pietro. Iedere ochtend wordt er een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet georganiseerd. In de buurt van het hotel kan je bij La Terrazzina smullen van verrukkelijke Italiaanse maaltijden. Na een dagje verkennen in de stad kan je genieten van een kopje koffie op het overdekte terras. Meer info en boeken.

  1. Massimago Wine Suites

Kom volledig in de Italiaanse sfeer en verblijf in de Massimago Wine Suites. Deze charmante B&B biedt een onvergetelijk verblijf. Zo kan je tijdens je verblijf genieten op je balkon of terras met een kopje koffie. Nog iets meer ontspannen tijdens je verblijf hier? Je kan tegen een toeslag een massagebeurt boeken of eens proeven van de bekende Massimago wijn. Meer info en boeken.

  1. Relais Colle San Pietro

Een andere Bed & Breakfast die we kunnen aanraden is de Relais Colle San Pietro waar je in alle luxe en comfort kan overnachten. Elke kamer in de accommodatie is ruim en beschikt over een eigen badkamer met losstaand bad. Vanuit de kamers heb je uitzicht op de rivier of op de stad, sommige daarvan hebben een eigen balkon. Een leuke extra is dat je een auto kan huren bij de B&B. Meer info en boeken.

  1. Mis niets: download onze reisgids Emilia-Romagna

Herkenbaar: Je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie in Emilia-Romagna? Dan is er goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze reisgids Emilia-Romagna met 110 bezienswaardigheden (+ GPS coördinaten) en een uitgestippelde rondreis. Download je gratis preview reisgids Emilia-Romagna en Gardameer.

Emilia-Romagna en Gardameer

Gratis reisgids Emilia-Romagna downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?