Reacties op Rondreis IJsland: Complete route voor je roadtrip + kaart"

31 ervaringen

- 18 april 2024 - De Boeck Geert

Na het lezen van de gratis versie, heb ik onmiddellijk de volledige versie gekocht. Overzichtelijke routes en tekst, veel bruikbare tips en opmerkingen. Het feit dat het PDF-versie is, geeft me ook de mogelijkheid om zaken aan te duiden en enkel af te drukken wat nodig is. Bespaart papier en gewicht. De rest kan ik dan lezen op smartphone. Bij het plannen van en tijdens mijn reis naar IJsland zal deze zeker een grote meerwaarde zijn.

- 14 maart 2024 - Petra

Top, kijk uit om het met eigen ogen te mogen gaan aanschouwen

- 19 februari 2024 - Mathilde Van Steenwijk

Super handige reisgids. En altijd bij de hand in m'n telefoon. We gaan er straks een mooie reis van maken mede dankzij deze gids

- 5 december 2023 - J.J.P. Lamoré

Na een onvergetelijke reis door IJsland heb ik een studie gemaakt over geofysica (HOVO). Ook heb ik daarna vele presentaties gehouden over geofysica, met name over IJsland. Het bezwaar tegen vele reizen naar IJsland is dat je meestal wordt verleid een rondreis te maken. Dat is bepaald zeer vermoeiend en daarbij mis je wezenlijk zaken van IJsland. Tot mijn vreugde is daar verandering in gekomen. Nu ben ik inmiddels 85 jaar en zal er niet meer van komen om dit nog eens te ondernemen. Toch blijf ik alles volgen en verwerk dat weer in mijn presentatie. Tenslotte, een bezoek aan Myvath mag nooit ontbreken! Nu Blue Lagoon is gesloten is het warmwaterbad van Myvath zeer aan te bevelen.

- 26 oktober 2023 - Klaske De vries

Ben er erg blij mee. Staan veel tips in.

- 1 oktober 2023 - Janne

Zeer handige en uitgebreide reisgids met veel nuttige tips! Wij hebben deze gebruikt als basis voor het plannen van onze reis naar IJsland! Zeker een aanrader!

- 22 september 2023 - PeteFish

De rondreis is voor mij kort en duidelijk beschreven. Helaas vond ik de reclame overtollig, doch niet storend.

- 31 augustus 2023 - Sofie Ingelaere

Er staan nuttige tips in die ik zeker eens ga onderzoeken. Mooie natuurbeelden.

- 29 juli 2023 - Brigitte Verlet

Super!

- 20 juli 2023 - Angelique

Heel mooi boekje, veel tips, extra reisopties, mooie foto's. Leest lekker weg. Goede voorbereiding voor onze reis.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?