Waar overnachten op Zakynthos 2024? 10 x hotels en B&B's van goedkoop tot luxe

Waar overnachten op Zakynthos 2024? 10 x hotels en B&B's van goedkoop tot luxe

27 juni 2022 in Griekenland0 reacties

Tijdens je bezoek aan het Griekse eiland Zakynthos heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven op Zakynthos.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Chris & Jo Villas

Chris en Jo Villas biedt prachtige moderne villa’s voor 6 tot 8 personen. Van bij het binnenwandelen van de villa zal je versteld staan van het wondermooie moderne en warme interieur. De appartementen werden duidelijk ingericht met oog voor detail en zijn uitgerust met een badkamer, een ruime woonkamer, een perfect uitgerust keuken en een balkon of terras. Gasten krijgen er ook toegang tot de rustgevende tuin waar ze een verfrissende duik kunnen nemen in het mooie buitenzwembad en lekker eten kunnen bereiden op de barbecue.

Wie liever de omgeving gaat verkennen heeft bovendien geluk aangezien de appartementen op wandelafstand van het strand van Zante Town, het Dionisios Solomos-plein en het Dionysios Solomos-museum gevestigd zijn. Reizigers die liever verdere ontdekkingstochten maken kunnen ook auto’s huren bij het appartement. Meer info en boeken.

  1. Villa Shangri-La Zakinthos

Reis je met een grote groep? Dan is Villa Shangri-La Zakinthos een echte aanrader! Deze luxueuze villa is geschikt voor maximaal 10 personen en beschikt over een mooie tuin, een prachtig buitenzwembad, een bar en een lounge. Verder vind je er ook 5 slaapkamers, 7 perfect uitgeruste badkamers, een keuen en een eethoek. Dankzij de aanwezige barbecuefaciliteiten en het gezellige kan je er ook elke avond heerlijk eten klaarmaken. Het centrum van de stad ligt op enkele kilometers en is dus nog steeds makkelijk bereikbaar met de fiets of de auto. Meer info en boeken.

  1. Hotel Varres

Wil je echt volledig tot rust komen? In Hotel Varres overnacht je in kamers in een groene en rustige omgeving op de Bochali-heuvel. Je verblijft er bovendien op slechts 1,2 km van het centrum van Zakynthos waardoor je dus ook nog steeds te voet de belangrijkste bezienswaardigheden en het strand kan bereiken. In het hotel kan je wat verkoeling zoeken in het zwembad of zonnen op het zonneterras. Elke kamer is er uitgerust met een eigen balkon dat uitzicht geeft op de tuin en de omgeving.

Heb je een hongertje? In Hotel Varres kan je niet enkel dagelijks genieten van een heerlijk ontbijtbuffet maar kan je ook Griekse en internationale lunchgerechten bestellen in het restaurant of snacks proeven aan de snackbar. Meer info en boeken.

  1. Phoenix Hotel

Phoenix Hotel ligt in het hartje van de stad, op slechts enkele meters van het strand en vormt dus de ideale verblijfplaats voor een gevarieerde citytrip. Vanuit het hotel kan je namelijk mooie wandelingen maken richting de nabijgelegen haven, het Somos-plein, het Byzantijns Museum en de kerk Agios Nikolaos. Het hotel beschikt over warme zonnige kamers met airconditioning en een eigen moderne badkamer. De kamers geven een prachtig uitzicht op de stad en de bergen of op de zee. Meer info en boeken.

  1. Margie Sea View Apartment

Wil je elke ochtend ontwaken met een prachtig uitzicht op de zee? Bij Margie Sea View Apartment kan je geweldige overnachtingen boeken aan het strand van Zante Town. Het appartement is voorzien van 2 slaapkamers, een badkamer, een eethoek met keuken en een balkon van waarop je een panoramisch uitzicht krijgt op de zee en het strand. Wie niet elke dag aan het strand wilt liggen kan bovendien vanuit dit appartement ook te voet naar het Dionisos Solomos-plein en de haven van Zakynthos. Meer info en boeken.

  1. Shellona Rooms & Apartments

Op slechts enkele meters van het strand van Agios Sostis tref je Shellona Rooms & Apartments aan. Je kan er prachtige appartementen en kamers boeken die geschikt zijn voor 3 tot 6 personen. Elke unit heeft een eigen balkon, airconditioning en een moderne badkamer. In sommige appartementen is er ook een keuken aanwezig. Dankzij het warme interieur, de houten elementen en de leuke details zal je er onmiddellijk een vakantiegevoel krijgen.

Als gast kan je er de dag steeds goed beginnen met een overheerlijk continentaal ontbijt. Daarna kan je te voet naar het eiland Comeo of een auto huren om zo de haven, Dionisos Solomos-plein en de Agios Dionysios-kerk te bezoeken. Meer info en boeken.

  1. Antonia Villa

Antiona Villa is een hypermoderne villa waar je kan verblijven met maximaal 8 volwassen personen. De villa beschikt over 4 slaapkamers, 3 badkamers, een eethoek en perfect uitgeruste keuken. Buiten tref je nog een zonnige patio aan dat uitzicht geeft op het luxueuze buitenzwembad. Wie echt volledig wilt ontspannen kan er bovendien gebruik maken van een hot tub. Bij de villa kan je auto’s huren om zo het centrum van de stad, dat op minder dan 10 kilometer gelegen is, te gaan bezoeken. Meer info en boeken.

  1. Bella Vista Apartments

Bij Bella Vista Apartments ga je een zorgeloze vakantie tegemoet. De wondermooie appartementen bieden plaats aan 2 tot 4 personen en zijn dus geschikt voor koppels of kleine gezinnen. De industriële inrichting, de moderne faciliteiten en de perfect uitgeruste keuken zorgen ervoor dat je niks te kort zal komen!

Bovendien kan je elke avond genieten van een geweldig uitzicht op de stad vanop het gezellige balkon. In de buurt van het appartement kan je verschillende uitstappen maken. Zo liggen onder andere het strand, de Agios Dionysios-kerk en de haven op wandelafstand. Meer info en boeken.

  1. Lofos Strani

Ben je op zoek naar een low-budget overnachting? Bij Lofos Strani overnacht je tegen een betaalbare prijs in moderne kamers met balkon, vlakbij het centrum van de stad. Het hotel wordt uitgebaat door een vriendelijke familie waardoor je je er direct welkom zal voelen. Gasten kunnen er tot rust komen in de idyllische tuin rondom het hotel, zwemmen in het buitenzwembad of een boek lezen op het zonneterras. Ook kinderen zullen zich hier dankzij het kinderzwembad en de kinderspeelplaats zeker amuseren. Meer info en boeken.

  1. Ionian View Yachts

Voor wie er altijd al van droomde te overnachten op een unieke locatie, is Ionan View Yachts een echte aanrader! Je kan er weelderige yachts boeken aan het strand van Zante Town. Elke boot is uitgerust met airconditioning, een terras, een moderne keuken en een eigen badkamer. Alles wat je nodig hebt is er dus aanwezig.

Met de boot kan je mooie vaartochten maken en wie ook graag de stad zelf wilt verkennen heeft bovendien geluk aangezien de Dionisios-kerk, de haven en andere bezienswaardigheden vlakbij gelegen zijn. Meer info en boeken.

  1. Mis niets tijdens je verblijf op de Griekse Eilanden!

Herkenbaar: je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie op de Griekse Eilanden? Dan is er goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Download je gratis reisgids Griekse Eilanden (105 blz.) vol met toeristische info en bezienswaardigheden over 33 Griekse Eilanden (+ GPS coördinaten).

Griekse Eilanden

Gratis reisgids Zakynthos downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?