Waar overnachten in Thessaloniki 2024? 10 x hotels en B&B's van goedkoop tot luxe

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten in Thessaloniki 2024? 10 x hotels en B&B's van goedkoop tot luxe

2 mei 2022 in Griekenland0 reacties

Tijdens je bezoek aan Thessaloniki heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Thessaloniki. Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Blue Bottle Boutique Hotel

Het Blue Bottle Boutique Hotel ligt in het hart van Thessaloniki en biedt moderne kamers die elegant zijn ingericht met oog op detail. 's Ochtends geniet je van een heerlijk ontbijtje voor je de stad gaat ontdekken. Je kan de omgeving makkelijk verkennen met de huurfietsen die het hotel aanbiedt! Meer info en boeken.

  1. Plaza Hotel, Philian Hotels and Resorts

Gelegen in het hart van de beroemde wijk Ladadika, tegenover de haven, is het Plaza Hotel gevestigd. Dit moderne hotel biedt comfortabele, aangename en rustige accommodatie en zal je in de ochtend weten te verwennen met een heerlijk ontbijt met lekkernijen en verse, Griekse handgemaakte producten. Meer info en boeken.

  1. The Modernist Thessaloniki

The Modernist Thessaloniki ligt in het centrum van Thessaloniki en combineert elegantie uit vervlogen tijden met hedendaagse luxe. Het is gevestigd in een monumentaal gebouw van bijna 100 jaar oud. De accommodatie is inmiddels wel gerestaureerd in een minimalistische maar sensuele stijl en ligt op een kort eindje van alles wat Thessaloniki te bieden heeft.

Alle kamers van het hotel zijn voorzien van een elegante stijl en een parketvloer. In de ochtend kan je op het dakterras terecht voor een heerlijk ontbijtje en wil je graag nadien nog even ontspannen? Dan kan je op verzoek een massagebehandeling regelen. Meer info en boeken.

  1. The Trilogy House

Eerder op zoek naar een lowbudget-verblijf? Bij The Trilogy House boek je tegen een betaalbare prijs prachtige kamers in een authentiek gebouw dat dateert uit 1920. Het hotel beschikt over 10 kamers die elk zijn ingericht met designelementen afkomstig van verschillende internationale ontwerpers.

Elke kamer is bovendien volledig uitgerust met een eigen badkamer, airconditioning, televisie en kitchenette. Voor een lekkere maaltijd kan je ook terecht in een van de vele restaurants in de buurt. Je verblijft er op enkele minuten wandelen van het strand en de witte toren van Thessaloniki. Ideaal dus voor een stadswandeling! Meer info en boeken.

  1. Porto Sea View Apartments

Wie liever een volledige accommodatie voor zichzelf heeft kan prachtige appartementen boeken bij Porto Sea View Apartments. Deze luxueuze appartementen zijn zeer modieus ingericht en beschikken over een eigen keuken, badkamer, televisie en wifi. Sommige appartementen zijn ook uitgerust met een hottub of terras.

Topbezienswaardigheden als Museum van de Macedonische Strijd, de kerk van Agios Dimitrios en de Witte Toren liggen allemaal op loopafstand. Je bevindt je er dus echt in het hartje van de stad. Meer info en boeken.

  1. Superior One Boutique Hotel

Het Superior One Boutique Hotel is gevestigd in een neoklassiek gebouw wat een extra charme biedt en heeft een centrale ligging in Thessaloniki. Het viersterrenhotel biedt elegante kamers met een balkon met uitzicht op de stad. Meer info en boeken.

Colors Urban Hotel Thessaloniki

Het Colors Urban Hotel is ook zeker een aanrader! Het hotel ligt in het hart van de stad en biedt modern ingerichte kamers die elk een uniek thema hebben. Sommige kamers bieden uitzicht op de Golf van Thermaikos, en andere kijken uit op de levendige straat recht tegenover het hotel. Alles wat de stad te bieden heeft, is ook te vinden in de omgeving. Meer info en boeken.

  1. Nea Metropolis

Het 3* Nea Metropolis is gevestigd in een neoclassicistisch gebouw in het hart van Thessaloniki. Het hotel biedt klassiek ingerichte kamers voorzien van alle comfort en gratis WiFi. Iedere ochtend wordt er ook een ontbijt geserveerd mocht je dit wensen. Verder is het hotel strategisch en op wandelafstand gelegen van het stadscentrum. Meer info en boeken.

  1. Appartementen The Caravan

Of verblijf in de kleurrijke appartementen van The Caravan! De appartementen zijn gevestigd in een modern pension, een gerenoveerd neoklassiek gebouw uit 1929 en liggen in het hart van de stad. De accommodatie is stijlvol ingericht en heeft een huiselijke sfeer. Geniet van een heerlijk glaasje na het verkennen van de stad in de royale zithoek. Meer info en boeken.

  1. Minerva Premier Hotel

Het Minerva Premier Hotel is een ander hotel gelegen in het hart van Thessaloniki op een steenworp afstand van topbezienswaardigheden. Het hotel biedt elegante accommodatie met houten vloeren, gratis WiFi en een gezellig restaurant waar je heerlijk kan dineren. Nadien kan je nog genieten van een lekkere cocktail of drankje in de klassiek ingerichte lounge van het Minerva. Meer info en boeken.

  1. Anatolia Hotel

Het Anatolia Hotel biedt stijlvolle accommodaties met balkons die uitkijken over de stad. Je verblijft in ruime kamers voorzien van een moderne inrichting en elegante meubels. Na een vermoeiende dag kan je helemaal tot rust komen in de sauna en het stoombad of juist energie aflaten in de goed uitgeruste fitnessruimt. Verder kan je ook genieten van het zonnetje op het gezellige dakterras, waar in een bovendien ook lekkere maaltijden worden geserveerd. Meer info en boeken.

  1. Mis niets tijdens je verblijf op de Griekse Eilanden!

Herkenbaar: je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie op de Griekse Eilanden? Dan is er goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Download je gratis reisgids Griekse Eilanden (105 blz.) vol met toeristische info en bezienswaardigheden over 33 Griekse Eilanden (+ GPS coördinaten).

Griekenland

Gratis reisgids Griekenland downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?