Waar overnachten op Rhodos 2024? 10 x van goedkoop tot luxe

Waar overnachten op Rhodos 2024? 10 x van goedkoop tot luxe

29 maart 2022 in Griekenland0 reacties

Tijdens je bezoek aan het Griekse eiland Rhodos heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven op Rhodos.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Casa Cook Rhodes

Bij Casa Cook Rhodes kan je vanuit je privéveranda een verfrissende duik nemen in het prachtige zwembad. De kamers met eigen badkamer zijn ingericht in bohemian stijl en stralen rust uit. Je overblijft er op wandelafstand van het strand, in het vakantieoord Kolymbia. Je kan er in de streek volledig ontspannen aan een van de mooie stranden.

Daarnaast kan je als gast ook gebruik maken van de fitnessruimte en heerlijke Griekse specialiteiten verkrijgen in het restaurant. Het verblijf is wel enkel bedoeld voor volwassen en dus niet geschikt voor gezinnen met kinderen. Meer info en boeken.

  1. Lindos Sun Hotel

Op 10 minuten wandelen van een strand in Lindos vind je het Lindos Sun Hotel. Dit hotel wordt gekenmerkt door zijn typisch Griekse stijl met traditioneel blauw-wit kleurenpalet. Elke kamer heeft een eigen badkamer en terras. Het hotel heeft bovendien een gigantisch buitenzwembad met een schitterend uitzicht op zee en de omgeving. Ook de historische binnenstad van Lindos is vlakbij, ideaal dus voor een culturele wandeling. Meer info en boeken.

  1. Elissa Lifestyle Resort

Het Elissa Lifestyle Resort is gelegen in Kallithea op wandelafstand van het strand. In dit vijfsterren resort kan je je niet enkel verfrissen in het zwembad, maar kan je ook relaxeren aan het privéstrand. Voor een heerlijk drankje of hapje kan je bovendien terecht aan de gezellige bar en voor de sportievelingen is er ook een tennisveld ter beschikking.

De kamers zijn volledig uitgerust en bieden uitzicht op zee of het zwembad. Het hotel heeft een zeer warm en modern interieur met authentieke Griekse elementen, waardoor je je er direct thuis voelt. Meer info en boeken.

  1. Lindian Polis

In Lindian Polis vind je verschillende oogverblindende suites voor 4 tot 5 personen. Elke suite is gelegen in een pittoresk Grieks huisje waarin het traditionele Griekse interieur sterk tot uiting komt. Vanuit de suites geniet je van een indrukwekkend uitzicht op zee of de stad.

De huisjes zijn gelegen op slechts 200 meter van het mooie Saint Paul’s bay. De suites zijn uitgerust met een eigen badkamer, keuken, zithoek, terras en airconditioning. Bovendien zijn 2 suites ook voorzien van een bubbelbad. Meer info en boeken.

  1. Alia Luxury Suites

Alia Luxury Suites is het perfecte verblijf voor een rustgevende strandvakantie. Het ligt namelijk op wandelafstand van het strand, in de regio Charaki. Om volledig tot rust te komen kan je in het hotel gebruik maken van een zwembad, twee hot tubs, een sauna en een fitnesscentrum.

In de restaurants en de bar worden bovendien heerlijke gerechten en cocktails klaargemaakt. De suites zijn ideaal voor een koppel of gezin, en geven een geweldig uitzicht op de Egeïsche zee en het palmboomstrand. De kamers zijn ingericht in een maritieme en moderne stijl waardoor je direct een vakantiegevoel krijgt. Meer info en boeken.

  1. Bellevue On the beach suites

Voor een luxueuze sterrenbehandeling ben je bij Bellevue On The Beach Suites aan het juiste adres! Het grote gebouw ligt vlak naast het strand waardoor je, zeker vanop de bovenverdiepingen, kan genieten van een verbluffend uitzicht. Ook vanuit het zwembad en de bar geniet je van dit fantastisch uitzicht op de Egeïsche zee.

De kamers zijn zeer charmant en met voldoende luxe ingericht. Je kan er in het restaurant dagelijks genieten van een uitgebreid ontbijt of gerechten bereid door een sterrenchef. Je verblijft er niet zo ver van het oude stadscentrum van Rhodos-stad waardoor het dus de ideale uitvalsbasis vormt voor een prachtige stadswandeling. Meer info en boeken.

  1. Delfinia Resort - All Inclusive

Het Delfinia Resort is de ideale locatie voor low-budget-reizigers. Je vindt er moderne en volledige uitgeruste kamers, met eigen badkamer, airconditioning en balkon of terras, tegen een betaalbare prijs. Het hotel beschikt over 4 zwembaden en is gelegen vlakbij een strand waar verschillende watersporten worden aangeboden.

Vanaf de nabijgelegen steiger kan je bovendien boottochten maken naar andere dorpen of steden in de buurt. Wie wil kan zich ook uitleven in de fitness, en voor de kinderen is er ook een leuke speeltuin. Meer info en boeken.

  1. Mitsis Alila Resort & Spa

Geniet je al eens graag van een all inclusive verblijf? Bij Mitsis Alila Resort & Spa, gelegen in Faliraki, kan je geweldige overnachtingen boeken voor jong en oud, waarbij alles is inbegrepen. Het resort is gelegen aan de zee en beschikt over een eigen privéstrand met strandbar en een aantal binnen-en buitenzwembaden met wellnessfaciliteiten.

Je kan er bovendien ook proeven van een gevarieerd menu in de verschillende eetgelegenheden. Zo is er een Italiaans, Grieks, Tex-Mex en Aziatisch à-la-carterestaurant, een hamburgerrestaurant, een pizzaoven aan het strand, een pitahoek en verschillende bars. Ideaal dus voor wie houdt van variatie! De kamers met marmeren vloer en prachtig wit interieur zijn perfect uitgerust. Op het terrein kan je verschillende watersporten beoefenen en paardrijden, voor de kinderen is er ook een speeltuin en animatieprogramma. Meer info en boeken.

  1. The Tower with the Orange tree garden

Voor een uniek, en betaalbaar verblijf kan je terecht in The Tower with the Orange tree garden. Je overnacht er in een prachtige pittoreske toren tussen de appelsienenbomen, waar je elke ochtend kan genieten van verse appelsienen. De vriendelijke gastheren laten je gebruik maken van het charmante terras met barbecuefaciliteiten en toegang tot de tuin.

Verder is het vakantiehuis geschikt voor 2 personen en heeft het 1 slaapkamer met badkamer, een eethoek en goed uitgeruste keuken. Vanuit het huis kan je wandelen naar het strand, en ook de Akropolis van Lalyssos en Filerimos liggen dichtbij. Meer info en boeken.

  1. Villa Ellie

Villa Ellie is gelegen in Pefkos, een rustiger gebied in Rhodos met prachtige gouden zandstranden. In deze authentieke villa voor maximum 5 personen vind je 2 slaapkamers, een eigen zwembad, een keuken, gemeenschappelijke lounge en badkamer. De villa ligt in een prachtige natuuromgeving vlakbij het strand. Het huisje heeft een leuk interieur met charmante stenen muren, die ook binnenshuis terug te vinden zijn. Meer info en boeken.

  1. Mis niets tijdens je verblijf op de Griekse Eilanden! Rhodos

Herkenbaar: je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie op Rhodos? Dan is er goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Download je gratis reisgids Rhodos vol met toeristische info en bezienswaardigheden over 33 Griekse Eilanden (+ GPS coördinaten).

Griekse Eilanden

Gratis reisgids Griekse Eilanden downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?