Waar overnachten op Kos 2024? 10 x hotels en B&B's van goedkoop tot luxe

Waar overnachten op Kos 2024? 10 x hotels en B&B's van goedkoop tot luxe

2 juni 2022 in Griekenland0 reacties

Tijdens je bezoek op Kos heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven op Kos. Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. OKU Kos

Kijk je er naar uit om je eens goed te laten verwennen? Boek dan een verblijf bij OKU Kos. Je overnacht er in een prachtig hotel aan het strand, vlakbij het gezellige dorpje Marmari. Gasten kunnen in het hotel een verfrissende duik nemen in het buitenzwembad, ontspannen in het spacentrum met binnenbad, sporten in het fitnesscentrum en proeven van culinaire hoogstandjes in het restaurant.

Wie dat wenst kan er zelfs deelnemen aan verschillende georganiseerde activiteiten waaronder yogasessies, peddelen of paardrijden. Doordat het hotel enkel volwassen gasten ontvangt zal je er bovendien echt volledig tot rust kunnen komen. Meer info en boeken.

  1. The Aegean blue country house Old Milos

Wil je overnachten op een unieke locatie? Wanneer je een verblijf boekt bij The Agean blue country house Old Milos overnacht je in een oude watermolen die recent gerenoveerd werd tot een wondermooie tweepersoonsvilla met eigen badkamer, woonkamer en een goed uitgeruste keuken.

Aan de villa vind je ook een traditioneel Grieks terras waarop je kan barbecueën en genieten van de zonsondergang. De villa heeft een stijlvolle inrichting met veel authentieke elementen en biedt een indrukwekkend uitzicht op de zee. Wie graag de omgeving wilt verkennen kan met de auto makkelijk het kasteel van Antimachia en Paleo Pili gaan bezoeken. Meer info en boeken.

  1. Triton Hotel (Kos-stad)

Triton Hotel gelegen op één van de mooiste plekken van de stad Kos, pal tegenover het grootste strand in het centrum van de stad. Het hotel biedt ruime kamers en suites met airconditioning en een balkon met uitzicht op de Egeïsche Zee. Het interieurconcept is een samensmelting van elegantie met moderne artistieke wendingen en kleuraccenten.

Deze accommodatie is een ideale uitvalsbasis voor het verkennen van het eiland. In de omgeving vind je onder meer de Plataan van Hippocrates, het Kasteel van de Ridders en de jachthaven van Kos. Meer info en boeken.

  1. Forest View Villas 1

Niet ver van het historische dorpje Paleo Pili vind je Forest View Villas 1, een fenomenale villa geschikt voor 4 personen. De luxueuze villa met 2 slaapkamers en 2 badkamers heeft een zeer hedendaags interieur en is uitgerust met moderne faciliteiten. Wie op zoek is naar wat extra ontspanning kan onder andere gebruikmaken van de hot tub. Bovendien geniet je er vanop het balkon van een idyllisch uitzicht op de natuurrijke omgeving. Je zal er dus echt volledig tot rust kunnen komen! Meer info en boeken.

  1. Olympia Hotel

Reis je graag low-budget? In het kleurrijke Olympia Hotel in Kos-stad zal je tegen een betaalbare prijs kunnen genieten van een geweldig verblijf! Als gast overnacht je er in fleurige kamers met airconditioning, wifi, badkamer en een eigen balkon.

Verder beschikt het hotel ook over een bar waar je kan proeven van heerlijke cocktails. Bovendien logeer je er op een uitstekende centrale locatie op slechts enkele minuten lopen van het strand, archeologische sites en de haven. Wie liever wat verder op ontdekkingstocht gaat kan tenslotte ook een auto huren in het hotel. Meer info en boeken.

  1. Cooks Club Tigaki Hotel

Het Cooks Club Tigaki Hotel ligt aan de noordkust van Kos en biedt moderne, ruime kamers met uitzicht over de prachtige tuinen of het strand van Tigaki. Verder beschikt het hotel ook nog over een zwembad, een speeltuin, een gezellige bar en een buffetrestaurant waar seizoensgerechten worden geserveerd die bereid worden door twee gerenommeerde chef-koks. Meer info en boeken.

  1. Maritina Hotel

Het aangename Maritina Hotel bevindt zich in het centrum van Kos en biedt comfortabele accommodatie vlak bij het kasteel van Kos. Iedere ochtend geniet je van een heerlijk Grieks ontbijt in het stijlvolle restaurant. Trakteer jezelf op een drankje aan de bar of ga de stad in om de bars te verkennen. Het Maritina Hotel is de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan de eilandengroep Dodekanesos of het naburige Turkije. Meer info en boeken.

  1. NISSEA Boutique Hotel

Al van bij het binnenwandelen van NISSEA Boutique Hotel zal je helemaal onder de indruk zijn van het prachtige moderne interieur. Heel het hotel werd smaakvol ingericht met oog voor detail wat er voor zorgt dat je er onmiddellijk een vakantiegevoel krijgt. Je overnacht er in ruime kamers met luxueuze losstaande badkuipen en woonkamer.

Dankzij de perfecte ligging van het hotel in Kardamena zal je je ook niet snel vervelen. Je verblijft er namelijk aan het strand op slechts enkele kilometers van het kasteel van Anitmachia en het waterpark Aquatica. Meer info en boeken.

  1. Diamond Boutique Hotel

Het Diamond Boutique Hotel is een hotel met weelderige uitstraling op enkele honderden meters van het strand en diverse eetgelegenheden en op slechts enkele minuten wandelen van het stadscentrum van Kos. Het hotel biedt moderne en perfect uitgeruste kamers, een à-la-carterestaurant met bar en terras en een gigantisch buitenzwembad met ligstoelen. Het hotel vormt dus de perfecte verblijfplaats voor wie op zoek is naar een ontspannende zonvakantie. Meer info en boeken.

  1. Orpheus Studios

Wie overnacht bij Orpheus Studios zal elke ochtend ontwaken met een rustgevend zicht op de Egeïsche zee of de bergen. Je boekt er namelijk appartementen en studio’s met eigen badkamer, kitchenette en balkon in het centrum van Kos-stad vlakbij de haven en de kust. Door deze centrale ligging liggen belangrijke bezienswaardigheden, verschillende bars en restaurants en het strand vlakbij. Op die manier vormt dit dus dé verblijfplaats bij uitstek voor een gevarieerde vakantie! Meer info en boeken.

  1. Mis niets tijdens je verblijf op de Griekse Eilanden!

Herkenbaar: je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie op de Griekse Eilanden? Dan is er goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Download je gratis reisgids Griekse Eilanden (105 blz.) vol met toeristische info en bezienswaardigheden over 33 Griekse Eilanden (+ GPS coördinaten).

Griekse Eilanden

Gratis reisgids Griekse eilanden downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?