Waar overnachten in Heraklion? 10 x hotels en B&B's van goedkoop tot luxe

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten in Heraklion? 10 x hotels en B&B's van goedkoop tot luxe

23 augustus 2022 in Griekenland0 reacties

Tijdens je bezoek aan Heraklion heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Heraklion. Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. DOM Boutique Hotel

Al van bij het binnenwandelen van DOM Boutique Hotel zal je onder de indruk zijn van het wondermooie hedendaagse interieur. Het hotel ligt op slechts enkele kilometers van het strand en vlakbij verschillende musea en de Venetiaanse haven. Op die manier vormt het de ideale uitvalsbasis voor verkennende stadswandelingen en culturele uitstappen. Ook in het hotel zelf kom je dankzij de moderne kamers, terrassen met uitzicht op zee en een overheerlijk ontbijtbuffet niks tekort. Meer info en boeken.

  1. King's Blue, Urban Suites

Tijdens een verblijf bij King’s blue, Urban Suites overnacht je in luxueuze appartementen die volledig zijn uitgerust met een patio, eethoek, zithoek en perfect uitgeruste badkamer. Je kan er genieten van een zorgeloos verblijf op slechts honderden meters van de bekende Venetiaanse muren en op loopafstand van verschillende andere belangrijke bezienswaardigheden. In deze appartementen met warm en modern interieur kan je overnachten met maximum 3 personen, ideaal dus voor een gezellige citytrip! Meer info en boeken.

  1. Kastro Hotel

Het Kastro Hotel is een vrolijk ingericht hotel waar je tegen een betaalbare prijs kan overnachten met 1 tot 3 personen. Je verblijft er in het culturele centrum van de stad en kan dus mooie wandelingen maken richting de oude stadsdelen en musea of de auto nemen om een bezoekje te brengen aan het Paleis.

In de ruime kamers vind je alles wat je nodig hebt en wie dat wenst kan er de dag steeds stevig beginnen met een uitgebreid ontbijtbuffet. Voor lichte maaltijden en verfrissende drankjes kan je bovendien ook terecht in de 24-uursbar. Meer info en boeken.

  1. City Lion by Semavi

Wie op zoek is naar volledig uitgeruste appartement in het hartje van Heraklion is bij City Lion by Semavi aan het juiste adres! De uiterst moderne studio’s en appartementen liggen namelijk middenin het centrum, op minder dan 2 kilometer van het strand en zijn uitgerust met een keuken, een zithoek en een eigen badkamer. Door de vele ramen geniet je er bovendien dagelijks van veel natuurlijk lichtinval.

Dankzij de centrale ligging van de appartementen kan je de belangrijkste bezienswaardigheden makkelijk bereiken te voet of met fietsen die je kan huren bij de accommodatie. Meer info en boeken.

  1. Beautiful, Brand New Apartment with Courtyard

Ben je op zoek naar een betaalbare overnachting voor het hele gezin? Bij Beautiful, Brand New Apartment with Courtyard geniet je van een zorgeloze vakantie in een modern appartement vlakbij de Venetiaanse muren, de kunstgalerij en de haven. In het appartement, dat geschikt is voor 4 personen, vind je 1 slaapkamer, een perfect uitgeruste keuken, een badkamer en een gezellige tuin waarin je volledig tot rust kan komen. Meer info en boeken.

  1. Lavris City Suites

Echte designliefhebbers zullen het in Lavris City Suites enorm naar hun zin hebben! Vanuit deze moderne suites, die duidelijk werden ingericht met oog voor detail, kan je genieten van een betoverend uitzicht op de stad of de zee. Verder beschik je er ook over een eigen badkamer, zithoek en minibar.

Wie dat wenst kan er bovendien dagelijks genieten van een vers ontbijt. Daarna kan je erop uit trekken om zo de nabijgelegen kunstgalerij, het archeologisch museum en de Venetiaanse muren te gaan ontdekken. Meer info en boeken.

  1. So young hostel

Ben je een sociale reiziger en houd je ervan om andere mensen te leren kennen? Dan is een overnachting in So Young Hostel echt iets voor jou! Je kan er kiezen om te overnachten in een slaapzaal met gemeenschappelijke badkamer of in een slaapkamer met eigen badkamer.

Bovendien kan je er als gast ook gebruik maken van de gezellige gedeelde keuken om zo overheerlijke maaltijden te bereiden. Wie zich al eens graag laat bedienen heeft daarnaast ook geluk want dankzij de centrale ligging van de hostel kan je te voet verschillende restaurants en bars bereiken. Meer info en boeken.

  1. Raise The Heraklion Project

Tijdens een overnachting in een van de studios bij Raise the Heraklion Project zal je zeker niets te kort komen! Je logeert er op wandelafstand van de meeste bekende culturele bezienswaardigheden en het Amoudara-strand. Op die manier kan je er genieten van een gevarieerde vakantie. Elke studio is uitgerust met een eigen luxueuze badkamer, koelkast, airconditioning en televisie. Meer info en boeken.

  1. Aparthotel 3 Pines Design Living

Wil je echt volledig ontspannen? Aparthotel 3 Pines Design Living biedt overnachtingen aan in prachtige appartementen met een elegant interieur, eigen badkamer en keuken. Verder kan je er als gast een verfrissende duik nemen in het indrukwekkende moderne buitenzwembad, energie kwijtraken in het fitnesscentrum of een boek lezen op het terras. Wie liever de stad gaat verkennen heeft bovendien geluk, want de meeste bezienswaardigheden liggen vlakbij. Meer info en boeken.

  1. Crops Suites

Altijd al willen overnachten op een betoverende locatie? Wie een overnachting boekt bij Crops Suites kan elke dag ontwaken met een fantastisch uitzicht op de historische stad en de haven. Elke suite is voorzien van airconditioning, een perfect uitgeruste keuken en een gezellige zithoek. Bij sommige suites vind je bovendien ook een terras of balkon.

De ligging van Crops Suites, in het archeologische centrum van de stad, zorgt ervoor dat dit de ideale verblijfplaats is voor reizigers die de schoonheden van de stad willen ontdekken. Meer info en boeken.

  1. Mis niets met onze reisgids Griekenland

Herkenbaar: Bij je bezoek aan Griekenland wil je zeker zijn dat je niets mist tijdens je bezoek? Koop onze volledige reisgids Griekenland. Liever eerst uitproberen? Download alvast je gratis preview reisgids Griekenland om reeds in de stemming te komen en ga op pad!

Griekenland

Gratis reisgids Griekenland downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?