Waar overnachten in Griekenland? 15 x van goedkoop tot luxe (update 2024) - Hotels + B&B's

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten in Griekenland? 15 x van goedkoop tot luxe (update 2024) - Hotels + B&B's

19 april 2021 in Griekenland0 reacties

Tijdens je bezoek aan het Griekse vasteland heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Griekenland!

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Grecotel Pallas Athena

Grecotel Pallas Athena: een art-boutique hotel voor een luxueus verblijf in de binnenstad. Het Grecotel Pallas Athena is centraal gelegen naast het stadhuis van Athene en biedt uniek ingerichte kamers met oog voor artistieke details. In de veranda van het restaurant kan je niet alleen genieten van de Griekse en mediterrane gastronomische gerechten, bereid met verse producten van de boerderij maar ook van het uitzicht op het Kotzia-plein. Meer info en boeken.

  1. Coco-Mat Hotel Athens

In het hart van Athene en de elegante wijk Kolonaki, ligt het stijlvolle COCO-MAT Hotel. In een indrukwekkend gebouw, ontworpen door de Griekse architect Emmanuel Lazarides, bekend van het ontwerp van de 'Tomb of the Unknown Soldier', heeft het stedelijke kosmopolitisme zijn gastvrije bestemming gevonden in de stad Athene! Op het dakterras, een verborgen oase van rust temidden van de stadsdrukte, kan je genieten van een spectaculair uitzicht op Athene en een ontspannen verfrissende sfeer! Meer info en boeken.

  1. Athens Lodge

Athens Lodge ligt in het centrum van Athene en biedt uniek ingerichte kamers en suites. De accommodatie beschikt over een eigen spa en een dakterras dat uitzicht biedt over de stad. De kamers van Athens Lodge zijn ingericht met handgemaakt meubilair, levendige kleuren en een gewaagd interieur. Elke kamer heeft een moderne badkamer met een regendouche en biologische toiletartikelen. Meer info en boeken.

  1. Menelaion Hotel (Sparta)

Verblijf in het neoklassieke Menelaion Hotel in het centrum van Sparti. Dit budgetvriendelijk hotel biedt niet alleen een goede nachtrust in een van de stijlvolle kamers, maar ook ontspanning in het zwembad en het restaurant waar je kan genieten van heerlijke Griekse en mediterrane gerechten. Bij mooi weer kan je ook gewoon gezellig aan het zwembad lunchen of dineren! Meer info en boeken.

  1. Villa Scirocco (Spetses)

Hoeft dat hotelleventje niet per se voor jou en verblijf je liever in een gezellig vakantiehuis? Op wandelafstand van de zee, ligt Villa Scirocco. Een moderne accommodatie met vier slaapkamers, privézwembad en een panoramisch uitzicht op de prachtige omgeving. Ook kan je bij heerlijk zomerweer gebruik maken van de barbecue die je ter beschikking staat. Meer info en boeken.

  1. Palladion Boutique Hotel (Argos)

Het Palladion Boutique Hotel ligt in het historische centrum van Argos en biedt individueel ingerichte kamers met een balkon. De kamers zijn voorzien van al het nodige comfort dat je maar kan wensen. Na een drukke dag bezienswaardigheden bezoeken kan je ontspannen door de aangeboden massages of in het Turks stoombad. Meer info en boeken.

  1. B&B Panellinion Luxury Rooms (Kalamata)

In een van de mooiste neoklassieke gebouwen van Kalamata, vind je de gezellige bed & breakfast Panellinion Luxury Rooms. De eerste verdiepingen zijn gerenoveerd en negentien luxueuze ruime kamers zijn gebouwd in minimalistische, moderne, stedelijke stijlontwerpen. Vanuit deze B&B en sommige kamers heb je prachtig uitzicht over de zee en de bergen. Dagelijks wordt er een continentaal ontbijt geserveerd. Meer info en boeken.

  1. Filoxenia Hotel (Kalamata)

Het Filoxenia Hotel ligt aan de voet van het Taygetosgebergte aan de rand van Kalamata, en wordt omgeven door een weelderig landschap en een strand aan de azuurblauwe Golf van Messini.

Dit viersterrenhotel beschikt over elegante kamers met een prachtig uitzicht op zee of de tuin, een gastronomische keuken, 3 bars waaronder één op het strand, 3 zwembaden en een verlichte tennisbaan! Bij de Olive Spa kan je een duik nemen in het zwembad en ontspannen in het marmeren stoombad. Meer info en boeken.


  1. Hotel Europa Olympia

Hotel Europa wordt omgeven door het betoverende landschap van het antieke Olympia en biedt uitzicht op de Arcadische Bergen en de Alfiosvallei. Overnachten doe je in de comfortkamers en s' ochtends geniet je van een heerlijk uitgebreid buffetontbijt.

Verder kan je ook genieten in het prachtige buitenzwembad met bar waar je heerlijk kan ontspannen na een dagje sightseeing. Meer info en boeken.

  1. Ali Pasha Hotel (Ioannina)

Ali Pasha Hotel is ideaal gelegen in een rustig straatje in het centrum van Ioannina en beschikt over moderne kamers die voorzien zijn van alle luxe en comfort. Verder beschikt het hotel over een heerlijk ontbijtbuffet waarmee je de dag kan beginnen. De omgeving kan je perfect verkennen dankzij de gunstige ligging. Meer info en boeken.

  1. Blue Bottle Boutique Hotel (Thessaloniki)

Het Blue Bottle Boutique Hotel ligt in het hart van Thessaloniki en biedt moderne kamers die elegant zijn ingericht met oog op detail. 's Ochtends geniet je van een heerlijk ontbijtje voor je de stad gaat ontdekken. Je kan de omgeving makkelijk verkennen met de huurfietsen die het hotel aanbiedt! Meer info en boeken.

  1. Its Kale Boutique Hotel (Ioannina)

Het stenen Its Kale Boutique Hotel biedt een goed onderhouden tuin en elegant ingerichte accommodatie in de schilderachtige omgeving van Kastro in Ioannina. De accommodatie beschikt over sfeervolle kamers die zijn ingericht in aardse kleuren en voorzien van parketvloeren.

Er wordt dagelijks een traditioneel, zelfgemaakt ontbijt met lokale producten geserveerd in de elegante ontbijtruimte, waar ook een oude fontein staat. Tijdens de zomermaanden kan je ook ontspannen in de heerlijk geurende tuin. Meer info en boeken.

  1. Plaza Hotel, Philian Hotels and Resorts (Thessaloniki)

Gelegen in het hart van de beroemde wijk Ladadika, tegenover de haven, is het Plaza Hotel gevestigd. Dit moderne hotel biedt comfortabele, aangename en rustige accommodatie en zal je in de ochtend weten te verwennen met een heerlijk ontbijt met lekkernijen en verse, Griekse handgemaakte producten. Meer info en boeken.

  1. Maison Grecque Hotel Extraordinaire (Patras)

Het milieuvriendelijke Maison Grecque Hotel Extraordinaire is gevestigd in een historisch gebouw in Patras, op wandelafstand van het centrum. Het biedt een zelfgemaakt ontbijtje en stijlvolle kamers met unieke wandtapijten, op korte afstand van de haven van de stad.

De kamers zijn elegant ingericht met handgemaakte meubels, klassieke en moderne schilderijen en andere kunstwerken, speciale ergonomische bedden, een lcd-tv, een minibar en een eigen badkamer met badjassen, slippers en gratis toiletartikelen. Een nachtje om nooit te vergeten in dit extravagante viersterrenhotel. Meer info en boeken.

  1. The Modernist Thessaloniki

The Modernist Thessaloniki ligt in het centrum van Thessaloniki en combineert elegantie uit vervlogen tijden met hedendaagse luxe. Het is gevestigd in een monumentaal gebouw van bijna 100 jaar oud. De accommodatie is inmiddels wel gerestaureerd in een minimalistische maar sensuele stijl en ligt op een kort eindje van alles wat Thessaloniki te bieden heeft.

Alle kamers van het hotel zijn voorzien van een elegante stijl en een parketvloer. In de ochtend kan je op het dakterras terecht voor een heerlijk ontbijtje en wil je graag nadien nog even ontspannen? Dan kan je op verzoek een massagebehandeling regelen. Meer info en boeken.

  1. Mis niets met onze reisgids Griekenland

Herkenbaar: Bij je bezoek aan Griekenland wil je zeker zijn dat je niets mist tijdens je bezoek? Koop onze volledige reisgids Griekenland. Liever eerst uitproberen? Download alvast je gratis preview reisgids Griekenland om reeds in de stemming te komen en ga op pad!

Griekenland

Gratis reisgids Griekenland downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?