Waar overnachten in Larnaca 2024? 10 x van goedkoop tot luxe

Reisgids Zuid-Cyprus kopen voor € 5

Waar overnachten in Larnaca 2024? 10 x van goedkoop tot luxe

30 mei 2022 in Cyprus0 reacties

Tijdens je bezoek aan Larnaca heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Larnaca. Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Island Boutique Hotel

Tijdens een overnachting in het Island Boutique Hotel zal je volledig tot rust komen dankzij het wondermooie uitzicht op de zee en het strand. Het hotel ligt namelijk op enkele minuten van het bekende Makenzie strand waardoor je er meteen een vakantiegevoel krijgt.

Je overnacht er in prachtige moderne kamers met eigen badkamer en kan je gebruik maken van het idyllische terras. Het hotel beschikt verder ook over een restaurant waar je overheerlijke maaltijden kan bestellen en in het hotel kan je fietsen huren op aanvraag, wat ideaal is om de stad te gaan ontdekken. Meer info en boeken.

  1. Radisson Blu Hotel, Larnaca

Ben je op zoek naar een luxueuze overnachting? Neem dan zeker eens een kijkje bij Radisson Blu Hotel Larnaca! In dit hotel boek je stijlvolle weelderige kamers die uitgerust zijn met moderne faciliteiten en een balkon van waaruit je geniet van een indrukwekkend uitzicht.

Bovendien biedt het hotel ook heel wat ontspanningsmogelijkheden. Zo kan je er ontspannen in het spacentrum, sporten in het fitnesscentrum en proeven van culinaire hoogstandjes in het restaurant met panoramisch uitzicht. Bovenin het hotel is tenslotte ook een bar gevestigd waar heerlijke cocktails worden geserveerd. Meer info en boeken.

  1. Le Mat Hostel

Ben je op zoek naar een low-budget-overnachting? In Le Mat Hostel kan je geweldige overnachtingen boeken in gemengde slaapzalen. Ideaal dus voor wie graag nieuwe mensen wilt leren kennen tijdens zijn trip!

Bovendien verblijf je er op een uitstekende locatie op slechts enkele minuten wandelen van het strand, het Sint-Lazarusplein en het Byzantijns Museum van Sint-Lazarus. In de hostel is een gemeenschappelijke keuken aanwezig maar dankzij de centrale locatie van het gebouw liggen ook diverse bars en restaurants vlakbij en hoef je dus niet dagelijks te koken. Meer info en boeken.

  1. Stephanie Studios

Bij Stephanie Studios kan je appartementen en studio’s huren in het hart van de stad op slechts enkele minuten van het strand en het Agios Lazaros plein. Deze lichtrijke studio’s worden gekenmerkt door een vrolijk interieur met oog voor detail. Elke unit is voorzien van een eigen badkamer, volledig uitgeruste keuken en televisie. Wie zich echter eens graag laat bedienen kan er ook voor kiezen om te dineren in een van de vele restaurants in de buurt. Meer info en boeken.

  1. Qbic City Hotel

Qbic City Hotel is het hotel bij uitstek voor echte designliefhebbers. Niet enkel de gevel van het hotel maar ook het interieur binnenin heeft een unieke en luxueuze uitstraling. Als gast overnacht je er in stijlvolle kamers met een prachtige badkamer, zithoek en televisie waarop Netflix wordt aangeboden.

Verder kan je er tijdens een verblijf heerlijke drankjes drinken in de bar, Cypriotische gerechten proeven in het restaurant of zonnen op het dakterras met rooftopzwembad. Vanop dit terras geniet je van een fenomenaal uitzicht op de zee en de oude stad. Wie er graag op uit trekt buiten het hotel heeft bovendien geluk want het hotel heeft een fantastische ligging, vlakbij het centrum en op slechts 200 meter van de promenade van Finikoudes. Meer info en boeken.

  1. Rise Hotel

Het excentrieke Rise Hotel heeft een unieke gevel met prachtige muurschilderingen. Ook doorheen het hotel zelf wordt deze originele stijl doorgetrokken en tref je overal street art aan. Het hotel beschikt over een fitnesszaal, een biljartruimte en een hippe bar. Je overnacht er bovendien in perfect uitgeruste kamers met eigen marmeren badkamer en airconditioning.

Het hotel vormt de ideale uitvalbasis voor een verkennende stadswandeling aangezien het fameuze Phinikoudes-strand, het Archeologisch Museum en de promenade vlakbij liggen. Meer info en boeken.

  1. 9 Muses Hotel

Tijdens een verblijf In 9 Muses Hotel overnacht je tegen een redelijke prijs in het hartje van de stad. Het hotel beschikt over eenvoudig ingerichte kamers waar alles aanwezig is wat je nodig hebt. Daarnaast kunnen gasten er ook een verfrissend drankje drinken in de bar, ontspannen op het terras en dagelijks genieten van een overheerlijk ontbijt. Wie de stad wilt gaan verkennen kan vanuit het hotel wandelen tot aan het strand van Finikoudes, het Sint-Lazarusplein en het Mackenzie strand. Meer info en boeken.

  1. KERMIA BEACH HOUSE 43

KERMIA BEACH HOUSE 43 is een prachtig vakantiehuisje dat geschikt is voor maximaal 5 personen. Het vakantiehuis beschikt over 2 slaapkamers, een moderne badkamer, een eethoek en perfect uitgeruste keuken. Buiten is er ook nog een klein terras waar je heerlijk kan zonnen, een boek kan lezen of kan dineren tijdens de zonsondergang. Je zal er dus niks te kort komen! Bovendien krijgen gasten ook gratis toegang tot de nabijgelegen tennisbaan en ligt ook het Pyla-strand op wandelafstand. Meer info en boeken.

  1. The Quality Lodge, BW Premier Collection

Ga je op vakantie met het hele gezin? The Quality Lodge, BW Premier Collection is de ideale verblijfplaats voor families met kinderen. Je overnacht er namelijk in een modern hotel met een uitgebreid aanbod aan faciliteiten voor jong en oud. Zo is er een buitenzwembad waar je wat verkoeling kan zoeken, een fitnesscentrum waar je je energie kwijt kan en voor kinderen is er ook een kinderspeelplaats voorzien. Bovendien verblijf je er vlakbij het strand en op minder dan 10 kilometer van de jachthaven en de promenade. Meer info en boeken.

  1. Hotel Indigo Larnaca - Adults Only, an IHG Hotel

Hotel Indigo Larnaca is een adults-only hotel dat gevestigd is in een prachtig indrukwekkend gebouw in het historische centrum van de stad. Je boekt er moderne kamers met stijlvol interieur in lichte kleuren. Als gast zal je hier kunnen ontspannen in een luxueus rooftopzwembad van waaruit je geniet van een fantastisch uitzicht op de zee.

Ook kan je er verfrissende cocktails drinken in een van de bars en gerechten bestellen in het restaurant. Aangezien het hotel enkel overnachtingen aanbiedt aan volwassenen, zal je hier bovendien echt volledig tot rust kunnen komen. Meer info en boeken.

  1. Wil je ook niets missen tijdens je vakantie op Cyprus?

Binnenkort op vakantie naar Cyprus? Wij hebben al het opzoekingswerk voor jou al gedaan! Koop onze inspiratiegids Cyprus, zo ben je zeker dat je niets mist. We geven je er uitleg over de mooiste bezienswaardigheden en je vindt er ook een stadswandeling door Nicosia. Eerst uitproberen? Download onze gratis reisgids Cyprus

Cyprus

Gratis reisgids Cyprus downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?