Waar overnachten in Saint-Tropez 2024? 10 x van goedkoop tot luxe

Koop de volledige reisgids voor € 10

Waar overnachten in Saint-Tropez 2024? 10 x van goedkoop tot luxe

24 maart 2022 in Côte d'Azur0 reacties

Tijdens je bezoek aan Saint-Tropez heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Saint-Tropez.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. La Bastide des Salins

Vlak aan het strand van Salins is het hotel La Bastide des Salins gelegen. Het hotel is volledig omringd door tropische palmbomen en een park van wel 1 hectare groot. Het centrum van Saint-Tropez is op wandelafstand bereikbaar van het hotel en is daarmee een ideale uitvalbasis. Iedere ochtend geniet je van een heerlijk Amerikaans ontbijt dat je voorgeschoteld krijgt op het overdekte terras. Meer info en boeken.

  1. Kube Saint-Tropez

Op zoek naar een luxeverblijf? Dan raden wij je vijfsterrenhotel Kube Saint-Tropez zeker aan! Dit miniresort beschikt over 3 verfrissende buitenzwembaden waarrond dennenbossen staan. Het hotel ligt in een landschapspark dat een grootte van 2 hectare heeft. Geniet van de verrukkelijke gastronomische gerechten en proef een van de vele wijnen die ze ter beschikking hebben na een dagje verkennen van de omgeving. Meer info en boeken.

  1. Hôtel de Paris Saint-Tropez

Hôtel de Paris Saint-Tropez is gevestigd in het hartje van Sain-Tropez, op maar 10 minuten wandelen van het pittoreske strand. Daarnaast ligt het hotel op de bekende plaats “La Place de la Gendarmerie” op enkele meters van de haven. De stijlvolle kamers van het hotel zijn volledig ingekleed en geïnspireerd op de stijl van de jaren 60 en 70 met veel kleurtjes en bloemetjes. 's Ochtends wordt het Amerikaans ontbijt geserveerd op de bloemrijke patio. Meer info en boeken.

  1. Pastis Hotel St Tropez

Het strand is op 3 minuten wandelen van Pastis Hotel St Tropez. Tijdens je verblijf in dit hotel geniet je in alle rust en privacy in het zwembad en op het terras dat omringd is door palmbomen. Het hotel is ideaal gelegen. Zo kan je de haven, de gezellige bars en nachtclubs op enkele minuten wandelen bereiken. Meer info en boeken.

  1. La Bastide de Saint Tropez

La Bastide de Saint Tropez is een vijfsterrenhotel dat je een onvergetelijk luxeverblijf aanbiedt. Je kan vanuit het hotel een privéjacht boeken om de stranden van Corsica, Monaco en Côte d’Azur te bezoeken. Of je kan ook gewoon een plons maken in het zwembad en ontspannen op de ligstoelen aan het buitenbad. Vooraleer je terugtrekt in je klassiek ingerichte kamer, kan je nog eerst genieten van verfijnde Italiaanse gerechten in restaurant L'Isoletta. Meer info en boeken.

  1. Le Pavillon de Pampelonne

Verblijf je liever in een vakantiehuis? Dat kan natuurlijk ook! Le Pavillon de Pampelonne is een villa gelegen op 5 km van Saint-Tropez en op wandelafstand van het strand. De accommodatie beschikt over een overdekt terras en een verwarmd buitenzwembad. Ideaal voor even te ontspannen. De kamers zijn allemaal uniek ingekleed met authentiek meubilair. Je hebt de mogelijk om via het personeel boten en fietsen te verhuren. Meer info en boeken.

  1. Residence Les Sellettes

Op zoek naar een verblijf midden in de natuur? Residence Les Sellettes is op een steenworp gelegen van het strand en op 6 km van Saint-Tropez. Tijdens je verblijf in deze appartementen kom je helemaal tot rust in de rustige groene omgeving omringd door bomen en bos. In de buurt van de accommodatie ligt het dorpje Ramatuelle waar er gezellige cafeetjes en restaurants te vinden zijn. Meer info en boeken.

  1. Hotel Byblos Saint-Tropez

Verblijf in Hotel Byblos Saint-Tropez gelegen tussen de Provence en de Franse Rivièra. Geniet van een sterrenbehandeling in de wellness van het hotel en reserveer een massagebeurt voor een optimale ontspanning. De kamers zijn authentiek ingekleed in een Provençaals thema. Iedere ochtend kan je de dag beginnen met een heerlijk uitgebreid ontbijt. Meer info en boeken.

  1. Les Capucines

Verblijf in Hotel Les Capucines gelegen in het gezellige dorpje Gassin. Geniet in het buitenzwembad van een heerlijke duik en kom tot rust op de ligstoelen aan het bad. Het hotel is omringd door bomen en is gesitueerd in een park. Je kan elke ochtend smullen van een uitgebreid ontbijtbuffet op het terras. Meer info en boeken.

  1. Hotel la Ponche

Of verblijf in het gezellige Hotel la Ponche pal in de stadskern van Saint-Tropez. Vanop je terras heb je een panoramisch uitzicht op zee en in het restaurant kan je terecht voor heerlijke traditionele Franse gerechten. Daarnaast serveert het hotel een uitgebreid ontbijt dat je kunt benuttigen op het terras of in je kamer. Meer info en boeken.

  1. Download onze gratis rondreis langs de Côte d'Azur

Herkenbaar: Je wil er zeker van zijn dat je niets mist in tijdens je vakantie aan de Côte d'Azur. Goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze reisgids Côte d'Azur en Marseille met + 99 bezienswaardigheden (+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download je gratis preview reisgids Côte d'Azur.

Côte d'Azur en Marseille

Gratis reisgids Côte d'Azur downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?