Waar overnachten op El Hierro 2024? 10 x verblijven van goedkoop tot luxe

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten op El Hierro 2024? 10 x verblijven van goedkoop tot luxe

Tijdens je vakantie op El Hierro heb je natuurlijk ook een aangenaam verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven op El Hierro.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Parador de El Hierro

Parador de El Hierro ligt afgelegen tussen de rotsklif en de zee en biedt een adembenemend uitzicht op de Atlantische Oceaan. Het driesterrenhotel heeft een chic interieur in een koloniale stijl. Je hotelkamer beschikt over een eigen balkonnetje waar je de zonsopgang of -ondergang kan spotten. Meer info en boeken.

  1. Casa La Asomada El Hierro

Verblijf je liever in een gezellig vakantiehuisje? Casa La Asomada El Hierro is gelegen in een schilderachtige omgeving met uitzicht op de stad. De Casa beschikt over een eigen keuken die je kan gebruiken om eens lekker te koken met streekproducten. Het huisje biedt daarnaast ook de mogelijkheid om te barbecueën op mooie zomerdagen. Meer info en boeken.

  1. Casa los Abuelos

Casa los Abuelos is een gezellig huisje gebouwd in de 19e eeuw en is gelegen in een heel rustige buurt. De Casa is omringd met boomgaarden en kijkt uit op het prachtige landschap van de bergen. Je bent binnen 10 minuten wandelen in het centrum van het dorp. Meer info en boeken.

  1. Las Tocas

Of verblijf in Las Tocas, een opvallend geelkleurig appartement gelegen bij de berg Hoya del Pino. Vanaf het balkon heb je een prachtig uitzicht op de zee. Hier kan je ook in alle rust en comfort ontspannen na een dagje verkennen van Frontera. Meer info en boeken.

  1. Hotel Puntagrande

Hotel Puntagrande is gevestigd aan een van de lavastenen en is omringd door de oceaan. Vanuit de kamers heb je een oogverblindend uitzicht op de zee en de schilderachtige bergen. Verken je een eiland graag met fiets? Er zijn verschillende fietsroutes ter beschikking in de buurt ie je verblijf nog aangenamer maken. Meer info en boeken.

  1. Tesbabo Rural

Of verblijf in het vakantiehuis Tesbabo Rural in Mocanal. Na het rondtrekken op het eiland El Hierro, kan je de mooie zonsondergang spotten vanop je terras. We raden je aan om 's ochtends je wekker te zetten en een mooie ochtendwandeling te maken langs de accommodatie. Er loopt hier namelijk een wandelroute zodat je makkelijk dat deel van het eiland te voet kan ontdekken. Meer info en boeken.

  1. Gran Drago

Op zoek naar een aangenaam verblijf in de hoofdstad? Verblijf in het vakantiehuisje Gran Drago, gelegen aan de rand van het natuurreservaat Tibataje. Het bevindt zich in een gerestaureerd 19e-eeuws huis met een tuin met fruitbomen en een terras met tuinmeubels en uitzicht op zee. Meer info en boeken.

  1. Hotel Ida Inés

Of overnacht in alle rust in het familiehotel Ida Inés gelegen in Valle del Golfo. Dit hotel serveert je dagelijks een heerlijk ontbijt met vers geplukt fruit uit de eigen tuin. Vanuit je balkon heb je een prachtig uitzicht op de zee en de zonsondergang. Meer info en boeken.

  1. El Hierro Bed&Loft

El Hierro Bed&Loft is een gezellige accommodatie dat ooit dienst deed als oude kantoorruimte. De ruimt werd uiteindelijke omgetoverd tot een moderne loft voorzien van alle luxe en comfort. De loft is centraal gelegen waardoor je je gemakkelijk kan verplaatsen om het eiland te verkennen. Meer info en boeken.

  1. Vakantiehuis in Taibique

Een andere aanrader is het vakantiehuis in Taibique met ruime accommodatie voor twee personen, een prachtig uitzicht op zee, een gemeubileerd terras en barbecue faciliteiten voor wanneer het mooi weer is. Ook is de omgeving ideaal om even te ontspannen. Je kan er fietsen, zwemmen, snorkelen, bergbeklimmen, paragliden, vissen, wandelen, duiken, mountainbiken en jagen. Activiteiten genoeg dus! Meer info en boeken.

  1. Download je gratis reisgids Canarische eilanden

Herkenbaar: Je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie op de Canarische Eilanden? Dan is er goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze reisgids Canarische Eilanden met meer dan 140 beschreven bezienswaardigheden (+ GPS coördinaten). Download je gratis preview reisgids Canarische Eilanden.

Canarische Eilanden

Gratis reisgids Canarische eilanden downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?