Reacties op 20 x top bezienswaardigheden Bonn: wat zeker zien en doen tijdens je verblijf?"

8 ervaringen

- 26 januari 2024 - Caroline

Reisroutes is de beste voorbereiding om aan een reis te beginnen. Meer dan een aanrader.

- 28 november 2023 - Rose-Marie DESPLANQUE

duidelijk

- 12 februari 2023 - Bert Klees

Mooi uitgevoerd, overzichtelijk en duidelijk. Veel informatie compact weergegeven. Nog niet gebruikt, maar dat gaat zeker gebeuren

- 18 januari 2023 - Vera Smolderen

Zeer interessant !

- 23 november 2022 - Martine Vandenberghe

Veel nuttige informatie. !

- 28 juni 2022 - CHRIS OOMS

Geweldig, toppie !!!

- 18 februari 2022 - Jan-Willem Röben

Ik ben zeer tevreden over de ontvangen informatie. De auto routes zijn helder en snel. De bergwandeling was uitstekend aangegeven. Doordat het geen mooi weer werd is het prettig wandelen als de route goed is aangegeven. De omgeving was prachtig. Ondanks wind en regen. De horeca was gesloten door COVID-19 en misschien het slechte weer. Toch genoten vannen mooie route. Zowel in Bonn Als in Köln genoten vd stadswandeling. Mooi en leerzaam. Zeker voor herhaling vatbaar.

- 14 februari 2022 - Jozef De Bruyn

Ik ben 91 jaar en wou toch met mijn 6 kinderen nog een autotrip maken langs de Rijn van Mainz tot Köln. Ik heb er nog mooie herinneringen aan van uit mijn jeugdjaren die ik als soldaat door bracht in de omgeving van Keulen. Ik heb talrijke websites bezocht om informatie in te winnen en vond die van u tenslotte de beste met een vrij volledig overzicht van alle mogelijkheden. We gaan het deze zomer zeker uitproberen.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?