Waar overnachten in Koksijde en Oostduinkerke? 10 x van goedkoop tot luxe (update 2024) - Hotels + B&B's

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten in Koksijde en Oostduinkerke? 10 x van goedkoop tot luxe (update 2024) - Hotels + B&B's

17 maart 2023 in Belgische kust0 reacties

Tijdens je bezoek aan Koksijde heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Koksijde!

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Hotel Carnac (Koksijde)

Hotel Carnac is op 200 meter afstand van het strand te vinden in de stad Koksijde-Bad. De kamers van het driesterrenhotel Carnac zijn zodanig ingericht om je verblijf zo comfortabel mogelijk te laten verlopen. Het hotel bevindt zich boven de Bistor NILS waar je heerlijk kan lunchen of dineren. Meer info en boeken.

De kusttram stopt tegenover het hotel en biedt directe diensten aan naar andere steden en attracties, zoals Plopsaland. Met de auto rijd je vanaf Hotel Carnac in 30 minuten naar de populaire badplaats Oostende.

  1. Vakantiewoning duinvis (Koksijde)

Verblijf in het eigentijds vakantiehuis vakantiewoning Duinvis 15. Deze moderne accommodatie beschikt over alle comfort dat je maar kan wensen. Binnenin is er mooi Noordzeelicht en zicht op duinenzand en de gezellige kleuren en tijdloze eenvoud brengen je onmiddellijk in vakantiesfeer. Na een vermoeiende dag, kan je genieten van een lekker glaasje op het terras. Meer info en boeken.

  1. Maison Lucie (Koksijde)

Maison Lucie werd zeer smaakvol ingericht en is een genot om in te verblijven. Het vakantiehuis biedt drie moderne slaapkamers, sommigen met een balkon en twee badkamers. De grote, algemene badkamer heeft een douche en ligbad met massagefunctie!

Daarnaast heeft de woning vooraan privé parking en is er een terras die in de zomer uitgerust is met tuintafel, - stoelen en parasol. Ben je op zoek naar rust, maar ook naar activiteiten dichtbij? Dan is deze woning zeker een aanrader! Deze prachtige vakantiewoning ligt in een rustige wijk op slechts 600m van het strand en op 200m van plaatselijke buurtwinkels. Meer info en boeken.

  1. Villa Horizon (Koksijde)

Villa Horizon is een rustig gelegen vakantievilla voor 12 personen in het hartje van Koksijde. Gelegen op een boogscheut van het strand en dicht bij de hoogste duin van de Westkust, De Hoge Blekker biedt deze woning leuke mogelijkheden op gebied van wandelen en ontspanning. De vakantiewoning beschikt over een zuidergericht terras waar je heerlijk kan genieten van het bubbelbad.

Deze kustvilla werd recent volledig heringericht in een cosy landelijke stijl. Na een heerlijke maaltijd, bereid in de moderne keuken is het gezellig vertoeven in de kelder met een biljarttafel en pooltafel, pingpongtafel en tafelvoetbal. Wil je graag de omgeving met de fiets verkennen? Dan kan je altijd gebruik maken van de fietsen. Meer info en boeken.

  1. B&B Poppy vakantiekamers (Koksijde)

Wil je er even tussen uit, maar toch niet te ver van huis? Dan bieden de logies in B&B Villa Poppy de ideale oplossing. In deze vakantievilla gelegen naast het strand van Koksijde (50 m) kan je heerlijk tot rust komen met behulp van de wellness voorzieningen en een goede nachtrust in de prachtig ingerichte kamers. Zo kan je na het verkennen van de omgeving steeds gebruik maken van de sauna en bubbelbad. Of je kan ook genieten van een goed boek op het terras. De gastheer staat steeds ter beschikking naar de noden en de wensen, zodat je ten volle kan genieten van je verblijf. Meer info en boeken.

  1. Coxy Penthouse Koksijde

Ook dit uniek Coxy Penthouse Koksijde is een absolute aanrader! Dit architecturale penthouse duplex appartement is ontworpen door CAAN architecten. Naast de kamerhoge deuren heeft het hele appartement eiken parketvloer. Het appartement kan maximaal voor 4 volwassenen verhuurd worden. Naast ruime kamers voorzien van alle moderne faciliteiten, biedt het zeer lichtrijk appartement een gezellig terrasje met ligstoelen en een picknicktafel. Meer info en boeken.

  1. Hof Ter Duinen (Oostduinkerke)

Het charmante, volledig gerenoveerde Hof Ter Duinen wordt door een familie beheerd en ligt op steenworp afstand van de duinen, het strand en de zee. De rustige, pittoreske omgeving biedt ontspanning en een onvergetelijk verblijf! Naast de moderne kamers voorzien van alle comfort, biedt het hotel een wellnesscentrum met een sauna, Turks bad, bubbelbad, solarium en een ruimte voor eucalyptustherapie. Meer info en boeken.

  1. Villa Estelle (Oostduinkerke)

Villa Estelle is een ideale accommodatie om met vrienden of je gezin tot rust te komen en te genieten van een zalige vakantie. Er is een gezellig salon, met open haard en TV waar je in de late avond terecht kan voor een leuke film. Naast de moderne, ruime kamers is er ook een aangename keuken waar alles aanwezig is om lekker te koken, met zicht op de zuidgerichte tuin. Vanuit de eetkamer kom je op het terras terecht, waar een BBQ ter beschikking staat. De tuin is volledig omheind, ideaal voor de kleintjes of huisdieren. Meer info en boeken.

  1. B&B Soluna (Oostduinkerke)

In een oase van groen, middenin de duinen en op 500 meter van het strand, bevindt zich Soluna bed & breakfast. Hier kom je tot rust en geniet je van al het moois dat de omgeving te bieden heeft... Deze B&B biedt een exclusieve tweepersoonskamer met zicht op zee. In de woonkamer wacht je iedere morgen een uitgebreid ontbijt, het ideale begin van een geslaagde vakantiedag! Champagneontbijt kan je verkrijgen op aanvraag.
Meer info en boeken.

  1. Appartement EastDune (Oostduinkerke)

Een verblijf in het appartement EastDune laat je ten volle genieten van de unieke mix van rust en energie die alleen de zee kan bieden. Het stijlvol appartement beschikt over een ruime living met een groot zuidgericht terras, een zithoek en een open keuken. Elke slaapkamer heeft nog een eigen terrasje, waardoor je de hele dag van de zon kan genieten.

Op het gezellige terras vind je terrasmeubelen en ligstoelen om lekker te zonnebaden. Ben je met de wagen? Parkeren kan je in de ondergrondse afgesloten garage. Er zijn twee fietsen beschikbaar, een herenfiets en een damesfiets, en er is een afgesloten indoor fietsenstalling. Meer info en boeken.

  1. Gratis wandelroutes en fietsroutes aan de Belgische Kust

De Belgische kust heeft heel veel wandel- en fietsgebieden. Zo kan je langs de hele kustlijn wandelen of fietsen, maar ook de vele natuurgebieden aan de kust bieden verschillende wandelingen en fietsroutes aan. Je kan dan ook zeer goed van de ene kant van de kust naar de andere kant wandelen of fietsen, of tijdens je vakantie een stads- of natuurwandeling maken.

Nog meer info? Download dan zeker onze wandelingen en fietsroutes langs de Belgische kust. Of bekijk meteen alle info in onze volledig reisgids Belgische Kust, inclusief de mooiste bezienswaardigheden en leuke tips.

Belgische kust

Gratis reisgids Belgische Kust downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?