Waar overnachten in Stuttgart 2024? 10 x hotels en B&B's van goedkoop tot luxe

Waar overnachten in Stuttgart 2024? 10 x hotels en B&B's van goedkoop tot luxe

22 juni 2022 in Beieren0 reacties

Tijdens je bezoek aan Stuttgart heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Stuttgart.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. H23 Boardinghotel

Citytrip naar Stuttgart gepland en wil je de cultuur gaan ontdekken? Verblijf dan in het H23 Boardinghotel! Op een steenworp van het hotel vind je het Palladium Theater en het Mercedes Benz Museum. Alle kamers zijn uitgerust met modern meubilair en beschikken over een bureau, badkamer en flatscreen-tv. Meer info en boeken.

  1. Hotel Zuckerfabrik

Hotel Zuckerfabrik is een stijlvol hotel ideaal gelegen, op 10 minuten met de tram dat je naar het stadscentrum brengt. Het hotel beschikt over ruime modern ingerichte kamers en biedt ook een luchthavenshuttle aan die je van en naar de luchthaven brengt. Meer info en boeken.

  1. The Niu Mesh

In het The Niu Mesh hotel voel je je als het ware helemaal thuis. The Niu Mesh is de ideale plek om even volledig te ontspannen. Kom helemaal tot rust in de sauna op het dakterras na een dagje verkennen van de stad en trek nadien terug in je moderne kamer. 's Ochtends kan je bovendien genieten van een heerlijk (vegetarisch) ontbijtbuffet. Meer info en boeken.

  1. List Five – Your British Guesthouse

Overnacht je liever in een appartement? List Five – Your British Guesthouse beschikt over een eigen kitchenette, zo kan je zelf koken wanneer je maar wil. De Wilhelma Zoo bevindt zich op 8km van de accommodatie. Je kan elke ochtend genieten van een heerlijk ontbijt in de cafés die gesitueerd zijn naast het appartement. Meer info en boeken.

  1. Waldhotel Stuttgart

Waldhotel Stuttgart is een viersterrenhotel gelegen tussen de prachtige bossen en een zeer rustige buurt. Nood aan een sportieve uitdaging? Het hotel beschikt over een eigen tennisbaan en je kan er eveneens fitnessen. Na een vermoeiende dag kan je nog ontspannen in de sauna of spa. Meer info en boeken.

  1. V8 Hotel Classic Motorworld Region Stuttgart

Ben je een echte autoliefhebber? Maak je verblijf in Stuttgart dan helemaal compleet met een overnachting in het V8 Hotel Classic Motorworld Region Stuttgart. Dit 4-sterrenhotel heeft kamers met een origineel design. De kamers van het V8 Hotel hebben een typische Bauhaus-stijl of een origineel autothema. Meer info en boeken.

  1. Mövenpick Hotel Stuttgart Airport

Môvenpick Hotel Stuttgart Airport is een artistiek 4-sterrenhotel gelegen recht tegenover de luchthaven. De kamers zijn voorzien van geluidsisolatie zodat je nachtrust niet gestoord wordt. Het hotel heeft een eigen Gym & Ease gedeelte waar je kan sporten in de fitnessruimte en daarna rustig kunt ontspannen in de verschillende sauna’s. Meer info en boeken.

  1. Cloud no7 apartments

Een ander appartement dat we kunnen aanraden is het Cloud no7 apartments. Deze accommodatie heeft niet alleen uitzicht op de stad maar beschikt ook over een eigen spa. Aan de excursiebalie kan je leuke uitstappen regelen zodat je verblijf in deze stad onvergetelijk wordt. Meer info en boeken.

  1. Le Méridien Stuttgart

Overnacht je liever net buiten de stad zodat je de drukte kan vermijden? Dan is Le Méridien Stuttgart zeker een aanrader! Het hotel is gelegen aan het Schlossgarten Park en beschikt over modern ingerichte kamers. Je kunt ontspannen in de wellness en een duikje nemen in het binnenzwembad. Liever iets extra? Het hotel biedt je de mogelijkheid om een relaxende massage of schoonheidsbehandeling te reserveren. Meer info en boeken.

  1. Hotel-Pension Adler Untertürkheim

Hotel-Pension Adler Untertürkheim is gebouwd in 1617 en wordt uitgebaat door een enthousiaste familie. De fleurige kamers zijn sierlijk ingericht met een combinatie van modern en antiek meubilair. Elke ochtend wordt er een degelijk ontbijtbuffet geserveerd vooraleer je de stad in trekt. Meer info en boeken.

  1. Download je gratis reisgids Beieren

Verblijf je voor een langere tijd in Beieren? Ontdek dan de stad met onze gratis reisgids Beieren. Download ook je gratis stadswandeling door München om je trip compleet te maken!

Beieren

Gratis reisgids Beieren downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?