15 x jeugdherbergen in Barcelona + hostels: Prijzen, info & foto's

Volledige reisgids kopen voor € 7,5

15 x jeugdherbergen in Barcelona + hostels: Prijzen, info & foto's

4 mei 2023 in Barcelona0 reacties

Graag wat minder geld uitgeven voor je overnachting in het bruisende Barcelona? Wij maakten alvast een lijstje van 15 jeugdherbergen, hostels en hotels waar het prijskaartje wat lager ligt.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Casa Barcelo Hostel Barcelona

In de wijk Eixample vind je het Casa Bacelo Hostel. Deze verzorgde jeugdherberg heeft kamers voor 2,4,6 en 8 personen die je deelt of volledig kan boeken. Op het binnenplein bevindt er zich een terras met enkele tuinstoelen waar je kunt ontbijten.

Voor een bed in een slaapzaal betaal je slechts €16, inclusief ontbijt. Meer info en boeken.

  1. No Limit Hostel Graffiti

Het No Limit Hostel Graffiti ligt in het centrum van Barcelona op 2 minuten wandelen van het Encants metro station. In deze jeugdherberg vind je heel wat graffiti op de binnen-en buitenmuren, telkens in een andere stijl. De Sagrada Familia en de Plaça de Gaudí bevinden zich op 800 meter van het hostel en zijn zeker een must-visit tijdens je verblijf in Barcelona.

Een bed in een slaapzaal boek je vanaf €15/nacht. Meer info en boeken.

  1. Harmony Hostel

Het Harmony Hostel in Barcelona heeft de ideale ligging om de stad te ontdekken. Bezienswaardigheden als het Museum van Catalaans modernisme, La Villarroel Theater en de universiteit van Barcelona liggen binnen een straal van 700 meter. Verder zijn er ook nog heel wat metrostations in de buurt die je brengen naar alle hoeken van de stad.

Je overnacht hier al vanaf €16/nacht. Meer info en boeken.

  1. Inout Hostel

Het Inout Hostel in Barcelona ligt buiten het centrum van de stad in het natuurdomein Serra de Collserola. Dit hostel heeft een mooie tuin en een privézwembad voor haar bezoekers. ’s Middags en ’s avonds kan er iets gegeten en gedronken worden in het restaurant. Een bed in een slaapzaal boek je vanaf €12/nacht, inclusief ontbijt. Meer info en boeken.

  1. Ten To Go Hostel

Het Ten To Go Hostel bevindt zich vlak naast het grootste treinstation van Barcelona (Station Barcelona Sants) waar je een verbinding hebt met heel wat nationale en internationale bestemmingen. Het hostel is de ideale uitvalsbasis voor wie met het openbaar vervoer naar Barcelona reist. Na een dagje stappen in de stad, kun je je even opfrissen in het (kleine) privézwembad op de binnenkoer.

Een slaapplek boek je hier vanaf €19/nacht. Meer info en boeken.

  1. Sant Jordi Hostel Rock Palace

Een ander hostel in de wijk Eixample is het Sant Jordi Hostel Rock Palace vlakbij het centrum van de stad. Bezienswaardigheden in de buurt zijn het Plaça de Catalunya, Casa Batlló en Casa Milà. Het hostel heeft een dakterras met zwembad, waar je zalig kunt uitrusten na een dagje in het mooie Barcelona.

Een bed in een slaapzaal boek je hier vanaf €21/nacht. Meer info en boeken.

  1. Casa Kessler Barcelona

Casa Kessler Barcelona bevindt zich op 10 minuten wandelen van de Plaça de Catalunya in het centrum van de stad. Dit boutique hostel biedt wat meer luxe dan de rest en houdt haar prijzen ook laag. Je hebt er de mogelijkheid om te overnachten in een privékamer of in een slaapzaal.

Een overnachting boek je hier al vanaf €17/nacht. Meer info en boeken.

  1. Pars Teatro Youth Hostel

De goedkoopste overnachting aan de haven van Barcelona boek je bij Pars Teatro Youth Hostel. Het hostel heeft moderne ruime kamers en stelt een keuken voor al haar gasten ter beschikking. De Ramblas ligt op 10 minuten wandelen en is zeker een must-visit tijdens je verblijf in de Catalaanse stad.

Een bed in een slaapzaal boek je hier vanaf €17/nacht. Meer info en boeken.

  1. Rocket Hostel Gracia

Het Rocket Hostel ligt in het hippe en levendige district ‘Gràcia’ in het centrum van Barcelona. Het hostel ligt op enkele minuten wandelen van het bekende Gaudí’s Park Güell en is de ideale uitvalsbasis voor backpackers en alleenreizigers. Een bed in een slaapzaal boek je hier al vanaf €18/nacht. Meer info en boeken.

  1. Kabul Party Hostel Barcelona

Wie houdt van uitgaan en wel eens graag een feestje bouwt is bij Kabul Party Hostel Barcelona aan het juiste adres. Het hostel bevindt zich in het centrum van de stad en heeft een uitgebreid zonneterras waar er regelmatig feestjes worden gehouden. Gasten overnachten er in een slaapzaal en krijgen ’s ochtends een stevig ontbijt (inclusief), vanaf €19/nacht. Meer info en boeken.

  1. Garden House Hostel Barcelona

Het Garden House Hostel bevindt zich net buiten het centrum van Barcelona in een gezellige en rustige buurt. In het hostel kun je een privékamer maar ook een bed in een slaapzaal boeken. Er is een uitgeruste keuken aanwezig, die beschikbaar is voor alle gasten. Het metrostation Valldaura ligt op 500 meter wandelen en brengt je zonder overstappen tot in het centrum van de stad.

Een overnachting boek je hier vanaf €11/nacht. Meer info en boeken.

  1. Soul Backpackers Barcelona

Het Soul Backpackers Hostel bevindt zich in de wijk Eixample in het hartje van Barcelona. Bezienswaardigheden binnen een straal van 10 minuten wandelen zijn de Ramblas, het Plaça Catalunya en de oude stad. Het hostel is basic ingedeeld en heeft een ruim terras waar er gebarbecued kan worden. Hier overnacht je vanaf €19/nacht. Meer info en boeken.

  1. Sweet BCN Youth Hostel

Het Sweet BCN Youth Hostel bevindt zich in het centrum van de stad op 500 meter van Gaudi’s La Pedrera. Deze jeugdherberg is ideaal voor backpackers en alleenreizigers maar ook voor groepen en gezinnen. Zo kun je een privékamer of een bed in een slaapzaal boeken. Je overnacht hier al vanaf €15/nacht. Meer info en boeken.

  1. TOC Hostel Barcelona

Het TOC Hostel ligt in een gezellige buurt in het centrum van Barcelona. Wie na een dagje stappen in de stad even wil relaxen kan dit doen op het zonneterras met zwembad en bar. Het moderne hostel biedt privékamers en slaapzalen aan met een gedeelde of eigen badkamer. Je overnacht hier vanaf €30/nacht. Meer info en boeken.

  1. Sant Jordi Hostels Gracia

Het Sant Jordi Hostel bevindt zich in de populaire en hippe buurt ‘Graçia’. Het boutique hostel is de ideale uitvalsbasis voor budgetreizigers en backpackers. In de buurt van het hostel liggen heel wat gezellige restaurants en bars. Je overnacht hier vanaf €20/nacht. Meer info en boeken.

  1. Mis niets tijdens je bezoek Barcelona met onze reisgids

Herkenbaar: Wil je er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je bezoek aan Barcelona? Ontdek dan de stad met onze gratis stadswandeling Barcelona. Ideaal om Barcelona volledig te verkennen op eigen tempo. In de gratis stadsgids Barcelona kan je 1 stadswandeling vinden. Nog meer zien in Barcelona? Koop onze volledige reisgids Barcelona en ontdek alles over deze prachtige stad.

Barcelona

Gratis reisgids Barcelona downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?