Waar overnachten in Córdoba 2024? 10 x hotels en B&B's van goedkoop tot luxe

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten in Córdoba 2024? 10 x hotels en B&B's van goedkoop tot luxe

31 mei 2022 in Andalusië0 reacties

Tijdens je bezoek aan Córdoba heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Córdoba. Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Hotel Soho Boutique Córdoba

Soho Boutique Córdoba is hét hotel bij uitstek voor echte designliefhebbers. Al van bij het binnenwandelen van dit hotel zal je onder de indruk zijn van prachtige interieur met oog voor detail. Je verblijft er in mooie moderne kamers met eigen badkamer, op wandelafstand van de moskee van Cordoba. Ook het Merced-paleis, de Romeinse tempel en het Viana-paleis liggen bovendien vlakbij!

Wie liever een dagje wilt ontspannen in het hotel zelf kan tijdens de zomermaanden een verfrissende duik nemen in het zwembad, zonnen op het terras en overheerlijke drankjes bestellen in de stijlvolle bar. Meer info en boeken.

  1. La Quinta Hacienda

La Quinta Hacienda is gevestigd in een wondermooi zuiders gebouw waardoor je er direct een vakantiegevoel krijgt. In het gebouw kan je kiezen tussen verschillende appartementen en suites voor 2 tot 8 personen. Deze zijn allemaal zeer elegant ingericht en beschikken over airconditioning, een patio en een eigen badkamer. Bovendien beschikken sommige units ook over een goed uitgeruste keuken.

Gasten kunnen in La Quinta Hacienda genieten van een rustgevend uitzicht op de tuin en een seizoensgebonden buitenzwembad. Bovendien vormt deze accommodatie ook de ideale vertrekplaats voor een verkennende toch naar de moskee van Cordoba, de Romeinse tempel, het Merced-paleis en Cristo de los Faroles. Meer info en boeken.

  1. Hotel Posada de Vallina by MiRa

Ben je op zoek naar authenticiteit? Dan ben je bij Hotel Posada de Vallina by MiRa aan het juiste adres! Dit hotel, gelegen in de joodse wijk in het historisch centrum van de stad, wordt gekenmerkt door zijn authentieke klassieke inrichting. Je kan er namelijk genieten van verschillende oude schilderijen, natuurstenen muren, houten plafonds, antieke meubels en nog veel meer.

Het hotel biedt kamers met eigen badkamer en uitzicht op de mooie binnenplaats. Het traditioneel Andalusisch gebouw ligt bovendien op een uitstekende locatie, naast de indrukwekkende kathedraal van Córdoba en vlakbij diverse eetgelegenheden. Meer info en boeken.

  1. Hotel Hospes Palacio del Bailio

Verlang je naar een luxueuze overnachting? In vijfsterrenhotel Hospes Palacio del Bailio kan je je eens goed laten verwennen! Het hotel is gevestigd in een 16de-eeuws paleis in het hartje van de oude stad. Je overnacht er in stijlvolle kamers waar moderne en authentieke elementen gecombineerd worden. De kamers beschikken over een luxueuze badkamer met moderne materialen, wifi en televisie. Bovendien vind je in sommige kamers ook prachtige traditionele muurschilderingen.

Om volledig tot rust te komen kan je een boek lezen in de tuin, zonnen op het terras of ontspannen in het verwarmd buitenzwembad. Wie dat wens kan zich bovendien ook laten masseren in de spa bij het hotel of heerlijke Spaanse en Aziatische gerechten bestellen in het restaurant. Meer info en boeken.

  1. EM21 Apartamentos

EM21 Apartamentos biedt moderne appartementen die geschikt zijn voor 2 tot 4 personen. Elk appartement heeft een eigen badkamer, volledig uitgeruste keuken en eethoek. De appartementen liggen in het centrum van de stad, vlakbij verschillende culturele bezienswaardigheden. Zo liggen onder andere de Koninklijke stallen van Cordoba, de Alcázar de Los Reyes Cristianos, de Mezquita en de Joodse wijk van Cordoba op loopafstand. EM21 Apartamentos vormt dus de ideale uitvalbasis voor een verkennende stadswandeling of fietstocht. Meer info en boeken.

  1. Hotel Abetos del Maestre Escuela

Wie echt volledig tot rust wilt komen kan een kamer boeken in Hotel Abetos del Maestre Escuela. Het opvallende rode hotel ligt in een zeer rustige buurt, op een tiental minuten rijden van het centrum van de stad. Dankzij deze ligging kan je vanuit de kamers en de buitenzwembaden genieten van een schitterend uitzicht op de natuurrijke omgeving en het Sierra de Córdoba gebergte.

Het hotel biedt perfect uitgeruste kamers met balkon en eigen badkamer. Als gast kan je er ontspannen in de tuin, sporten op de minivoetbalvelden, proeven van traditionele gerechten en drankjes in het café en afkoelen in een van de zwembaden. Meer info en boeken.

  1. Victoria Suites

Bij Victoria Suites overnacht je in een luxe appartement, vlakbij de Córdoba moskee en de Synagoge. Dankzij het interieur met lichte kleuren en authentieke elementen zal je je in dit appartement direct thuis voelen. Het stijlvolle appartement beschikt over een balkon, twee badkamers, een woonkamer en een moderne keuken. Je zal er dus zeker niks te kort komen! Bovendien verblijf je er in het centrum van de stad en liggen verschillende restaurants, bars en belangrijke bezienswaardigheden dus vlakbij. Meer info en boeken.

  1. H10 Palacio Colomera

H10 Palacio Colomera is een elegant hotel dat gevestigd ligt in een wondermooi traditioneel gebouw in Plaza de las Tendillas. Je overnacht er dus in het hartje van Córdoba op slechts honderden meters van de Romeinse tempel en de Moskee. Het hotel biedt lichtrijke, moderne kamers van waaruit je kan genieten van een uniek uitzicht op de stad.

Bovendien zal je er elke dag kunnen genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet om zo de dag goed te kunnen beginnen. Wie na een lange dag wat verfrissing zoekt kan tenslotte terecht in het prachtige buitenzwembad. Meer info en boeken.

  1. Pension Internacional

Ben je op zoek naar een low-budget-overnachting in het centrum van de stad? Bij Pension Internacional kan je tegen een betaalbare prijs kamers boeken in de oude binnenstad naast de Santa Victoria-kerk en vlakbij diverse bars en restaurants. Je kan kiezen voor kamers met eigen badkamer en kamers met een gedeelde badkamer. Het hotel is ingericht rondom een oude patio waardoor je er echt kan genieten van de traditionele Andalusische stijl. Meer info en boeken.

  1. NH Collection Amistad Córdoba

Wie een overnachting boekt bij NH Collection Amistad Córdoba zal volledig ondergedompeld worden in de oude Andalusische stijl. Het hotel is namelijk gevestigd in een gerenoveerd 18de-eeuws herenhuis in het centrum van de stad. Doorheen het hotel tref je dan ook verschillende authentieke elementen waaronder stenen muren, traditionele vloeren en een klassieke binnenplaats aan.

Je boekt er kamers die perfect uitgerust zijn en waarin je kan genieten van een fris interieur en luxueuze voorzieningen. Het hotel ligt vlakbij de belangrijkste bezienswaardigheden en ook in het hotel zelf zal je je dankzij het fitnesscentrum, het buitenbad en het zonneterras niet snel vervelen. Meer info en boeken.

  1. Wil jij ook niets missen tijdens je verblijf in Andalusië?

Herkenbaar: je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie in Andalusië? Dan is er goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop de reisgids Andalusië met alle belangrijke bezienswaardigheden in de regio (+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download je gratis preview reisgids Andalusië.

Andalusië

Gratis reisgids Andalusië downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?