Reacties op 14 x mooiste bezienswaardigheden Albanië: wat zeker zien en doen? Alle info en tips!"

18 ervaringen

- 7 maart 2024 - Meindert Klarenbeek

Als student van 21 jaar, was ik nieuwsgierig naar deze reisinformatie over Albanië. Mijn vriendin en ik zijn grote reizigers maar moeten vaak veel sparen door onze drukke opleidingen. Albanië staat naast Cyprus en Bulgarije hoog aangeschreven bij ons. Daar heeft deze reisgids voor gezorgd

- 28 februari 2024 - Mathieu Marie-Rose

👍👍👍👍

- 26 februari 2024 - Joute

Dankzij de tips van jullie een aanrader op dit land binnenkort te bezoeken

- 29 januari 2024 - Dina Verbakel

Ik vind het geweldig….

- 16 januari 2024 - Noortje

Uitgeprint en open gemak doorgelezen. We gaan komende zomer naar Albanië en heb hier zeker wat aan. Heb al veel dingen genoteerd om zeker te gaan bezichtigen, super!

- 25 oktober 2023 - Linda Van Echelpoel

4 jaar geleden zijn we 5 dagen naar Albanië geweest (het noorden) .Het was liefde op het eerste gezicht.Toen hebben we besloten om zeker terug te gaan en de rest van het land te gaan ontdekken vooraleer het massatoerisme er gaat aankomen..En dat gaan we in juni 2024 doen.We plannen om 2 tot 3 weken gaan en dan nog zullen we plaatsen moeten schrappen.We kijken er al naar uit !!!

- 5 september 2023 - Tineke Lauwaert

Veel handige tips, waardoor eigen opzoekingswerk verminderd. Mooie rondreis nu aan het maken. Top hoe alles uitgestippeld is.

- 7 augustus 2023 - Pieter-Bas Heuvel

Fijne makkelijke gids voor een goede reis! :-)

- 11 juli 2023 - [email protected]

best misschien ook melden dat veel autoverzekeringen de bestemming albanie niet verzekeren. ik heb moeten een nieuwe bestemming zoeken met name bulgarije om dat albanie niet verzekerd wordt.

- 13 april 2023 - Hans

Mooi om wat concreets over Albanie te zien, de route lijkt mij een mooie leidraad vooral de unesco vermeldingen lijken zeker de moeite waard. In mei gaan we het uitproberen

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?