10 x mooiste hotels & resorts op Bonaire 2024? Waar overnachten?

Volledige reisgids kopen voor € 10

10 x mooiste hotels & resorts op Bonaire 2024? Waar overnachten?

26 december 2023 in ABC-eilanden0 reacties

Voor een onvergetelijke vakantie op Bonaire, heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Bonaire.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. The Hut Bonaire

The Hut Bonaire, gelegen achter de boulevard van Kralendijk, is een klein en intiem resort met een no nonsense vibe. Dit budgetvriendelijk verblijf heeft een relaxte huiskamersfeer waar je je meteen thuis voelt. Duik na een heerlijk ontbijtje in het buitenzwembad, geniet van het zonnetje in de tuin of ga lekker eten in het restaurant. Alle kamers zijn voorzien van het nodige comfort, een eigen badkamer en airconditioning zodat je op warme dagen lekker kan afkoelen. Meer info en boeken.

  1. Windhoek Resort Bonaire

Windhoek Resort Bonaire ligt in de buurt van Kralendijk en is een intiem boutique resort ontworpen door de bekende architect Piet Boon. Het resort biedt de combinatie van modern comfort en een ongedwongen sfeer. Je verblijft in een van de ruime, modern ingerichte appartementen voorzien van gratis WiFi, een keuken, airconditioning en een eigen badkamer.

Na een heerlijke nachtrust kan je genieten op het zonneterras en een duik nemen in het zwembad. Verder kan je bij het resort biljarten en darten, en de omgeving is ook enorm geliefd om te snorkelen en fietstochten te maken. Boek je verblijf hier.

  1. Ocean Breeze Bonaire

Verblijf je liever in een appartement? Dan is Ocean Breeze Bonaire misschien wel wat je zoekt. Het complex grenst aan een prachtige lagune, met een kleine jachthaven en wordt omgeven door een weelderige tuin vol palmbomen. Vanaf Ocean Breeze Bonaire pak je zo de boot om de prachtige kustlijn van het eiland te ontdekken. Geen zin om te koken na een leuke, maar vermoeiende uitstap? Geen probleem, in een mum van tijd zit je in het levendige Kralendijk, waar je volop keuze hebt uit leuke restaurants.

Het kleurrijke aparthotel beschikt over ruime, lichtrijke kamers en studio's en beschikt het ook nog een eigen buitenzwembad, een zonneterras en een gezellige bar waar je talloze cocktails kan proeven. Meer info en boeken.

  1. Bamboo Bonaire Boutique Resort

Bamboo Bonaire Boutique Resort ligt op slechts 2 km van de hoofdstad en op een steenworp afstand van de zee. Alle huisjes van dit resort zijn ingericht met elegant Thais en Indonesisch houten meubilair en voorzien van een volledig uitgeruste keuken en een eigen balkon of terras met uitzicht op de omliggende tropische landschapstuinen. Meer info en boeken.

  1. Bonaire Boutique Resort

Bonaire Boutique Resort is een intiem boetiek resort in een tropische omgeving van Kralendijk. De huisjes van het resort zijn smaakvol ingericht, hebben een eigen veranda, airconditioning, een volledig uitgeruste keuken en je kan iedere avond je favoriete serie checken op Netflix! Sommige accommodaties beschikken ook over een hot tub en een patio met uitzicht op het zwembad. Iedere ochtend geniet je van een overheerlijk à-la-carte ontbijt. Boek je verblijf hier.

  1. Chogogo Dive & Beach Resort Bonaire

Geniet van een paradijselijke omgeving in het Chogogo Dive & Beach Resort, vlakbij Coco Beach. Boek een verblijf in een van de stijlvolle 4-sterren, studio’s, appartementen of villa’s en ervaar de pracht van het eiland. Iedere accommodatie biedt uitzicht op de weelderige groene tuinen of de adembenemende Caribische Zee. Na een heerlijk ontbijt sta je zo met je blote voeten in het witte zand. Dé eye catcher van het verblijf? De lazy river waarop je door het hele resort dobbert. Boek je verblijf hier.

  1. Plaza Beach & Dive Resort

Het Plaza Beach & Dive Resort is gelegen aan de in het charmante Kralendijk. Dit resort is een all-inclusive concept en beschikt over ruime, moderne kamers voorzien van alle luxe en comfort. Het resort beschikt tevens over een schitterend zandstrand met één van de mooiste riffen van het eiland voor de deur. Liever op het resort vertoeven? Neem dan een duik in het buitenzwembad, en geniet iedere zondagmiddag van de muziek van een DJ.

Je kan natuurlijk ook de mooie omgeving verkennen met een huurfiets of -scooter, of een dagje ontspannen in de spa van de accommodatie. Zeilen, kajakken en snorkelen behoren eventueel ook tot de mogelijkheden Meer info en boeken.

  1. Red Palm Village

Red Palm Village is een kleinschalig resort met Nederlandstalige eigenaren. Zij verwelkomen je met plezier op de allereerste glamping van Bonaire! Je verblijft in een van de lodges voorzien van kamerbrede shutters die je 's ochtends open trekt om het zonnetje en de vogels te verwelkomen.

Een kronkelweg loodst je zo door het beschermde natuurgebied Lac Bay naar de stranden van Sorobon waar je kan surfen, snorkelen of gewoon lekker chillen. Verder is het ook aangenaam vertoeven bij het verblijf zelf. Neem een duik in het zwembad en geniet van een drankje bij de bar. Er worden ook huurauto's en -fietsen aangeboden. Boek je verblijf hier.

  1. B&B Landhuis Belnem Bonaire

Landhuis Belnem Bonaire is een gezellige B&B gevestigd in Kralendijk en biedt iedere ochtend een heerlijk continentaal ontbijtje. Nadien kan je ontspannen in het zonnetje in de gemeenschappelijke tuin en relaxen in de hot tub. Wil je graag de omgeving verkennen? Dan kan je altijd een auto huren bij Landhuis Belnem Bonaire. Meer info en boeken.

  1. Delfins Beach Resort Bonaire

Delfins Beach Resort Bonaire is een van de luxe toevluchtsoorden op Bonaire. Hier ga je ongetwijfeld een ontspannende vakantie tegemoet. Je verblijft in een van de ruime appartementen en villa's met hoogwaardige voorzieningen. Lekker eten doe je bij Brass Boer, een van de meest trendy nieuwe restaurants van Bonaire, met een prachtig uitzicht op zee.

Voor wat afkoeling kan je een frisse duik nemen in het buitenzwembad en genieten van lekkere cocktails bij de strandbar. Ten slotte biedt het 5-sterren duikcentrum lessen, high-tech apparatuur en duiklucht. Het resort ligt op ca. 4 km van de hoofdstad, in de wijk Punt Vierkant. Meer info en boeken.

  1. Filmpje: Droom alvast over een vakantie op Bonaire

Ben je benieuwd naar een vakantie op het kleurrijke Bonaire? In onderstaand filmpje kan je al een voorproefje bekijken. Als je zelf alles met geuren en kleuren wil ontdekken zal je natuurlijk moeten afreizen naar Bonaire.

  1. Download onze gratis reisgids Bonaire

Ontdek Bonaire met onze gratis reisgids. Deze bevat een complete rondreis op Bonaire en brengt je langs alle belangrijke bezienswaardigheden en verborgen highlights + leuke weetjes en uitleg. Koop onze reisgids ABC-eilanden met een volledig uitgestippelde route langs alle bezienswaardigheden (+ gps-coördinaten). Eerst uitproberen? Download dan je gratis preview reisgids ABC-eilanden.

ABC eilanden

Gratis reisgids ABC-eilanden downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?